İtalyan hakem Galatasaraylıları çıldırttı!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenip Türk Telekom Stadı'nın çimlerine gömdüğü maçı yöneten İtalyan hakem Gianluca Rocchi, kararlarıyla sarı-kırmızılıları çileden çıkardı.

İtalyan hakem Galatasaraylıları çıldırttı!
İtalyan hakem Galatasaraylıları çıldırttı!
GİRİŞ 19.09.2018 10:06 GÜNCELLEME 19.09.2018 18:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenip Türk Telekom Stadı'nın çimlerine gömdüğü maçı yöneten İtalyan hakem Gianluca Rocchi, kararlarıyla sarı-kırmızılıları çileden çıkardı.

2010 yılında Atletico Madrid ile oynanan maçı yöneten ve kararlarıyla Cimbom'u resmen doğrayan İtalyan hakem, bu kez sarı-kırmızılıların muhteşem futboluna set çekemedi.

7'inci dakikada Lokomotiv Moskovalı oyuncunun ceza alanı içinde topu eliyle indirdiği pozisyonu göremeyen Rocchi, ikinci yarıda da da tartışmalı bir pozisyonda penaltıyı vermedi.

Rus ekibinden Corluka'nın Linnes'e yaptığı kırmızı kartlık hareketi seyretmekle yetinen Rocchi, Galatasaray'ın en iyi isimlerinden Ndiaye'yi ise hiç düşünmeden kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

İtalyan hakem Rocchi'nin 90 dakika içinde verdiği tek doğru karar uzatma dakikalarında Emre Akbaba'nın kaleci tarafından düşürüldüğü pozisyonda çaldığı penaltı düdüğüydü.

PENALTIYI YEDİ

7. dakikada gelişen atakta ceza sahası içinde topun rakip oyuncunun eline çarptığı düşünen sarı-kırmızılı futbolcular penaltı bekledi. Uzun süre hakeme itirazlarda bulunan oyuncuların bu isteği hakem tarafından yanıt bulmadı ve mücadele devam etti.
 

İşte o pozisyon:

 

 

YORUMLAR 15
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan bey siz hangi maçı seyrettiniz ne penaltıları. Yorum yapanlar ya maçı seyretmemiş yada cimbomlu değiller ruslar.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bilginiz ? Ya da boşverin...
    Cevapla
  • Mustafa Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    yaw abartmayın,yok çimlere gömdük felan fistan...karşındaki moscova..maça baktım,pek iç açıcı değildi
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakem cok iyidi. Penalti kararlari dogruydu.
    Cevapla
  • aslan 47 5 yıl önce Şikayet Et
    penaltı kararları derken kaç penaltı oldu ki
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    çok dengeli yönetti! Galatasaraylı olarak söylüyorum!
    Cevapla
  • Alin 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçın başındaki pozisyon kesinlikle penaltı değildi. Linnes'in pozisyonunu göremedim. Galatasaray taraftarı olarak hakem çok iyiydi. Ndiaye'yi atması kesinlikle doğruydu. Kırmızı da atılan oyuncu değil Belhanda denilen karın ağrısı tartışılmalıdır. Bu adam bırakın Galatasaray'ı Rize'nin dahi 10 numarası olamaz. Terimin bir an önce bu bal yapmayan arıyı def etmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle