Tottenham Nou Camp'ta istedğini aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Tottenham deplasmanda Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Tottenham, gruptan çıkmayı başardı.

Tottenham Nou Camp'ta istedğini aldı
Tottenham Nou Camp'ta istedğini aldı
GİRİŞ 12.12.2018 00:57 GÜNCELLEME 12.12.2018 01:06

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Tottenham deplasmanda Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Tottenham, Inter'in de PSV Eindhoven'la berabere kalmasıyla grubu 2. sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'nde devam etmeye hak kazandı. Barcelona ise 14 puanla grubu lider tamamladı.

 

 

Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Ousmane Dembele'nin golüyle öne geçen Barcelona ilk yarıyı bu golle 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarıda beraberliği arayan Tottenham, yakaladığı fırsatlarda Barcelona kalecisi Jasper Cillessen'i geçmeyi başaramadı. Maçın son 10 dakikasında baskısını iyice arttıran Tottenham 85'te Lucas Moura'nın golüyle skoru 1-1'e getirmeyi başardı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Tottenham Camp Nou'da istediğini aldı.

 

 

Bu sonuçla Barcelona 14 puanla lider bitirirken, Tottenham 8 puanla 2. sırada yer aldı ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna katılmaya hak kazandı. 8 puanlı Inter UEFA Avrupa Ligi'ne giderken PSV'nin Avrupa macerası sona erdi.