Şampiyonlar Ligi'nde dev maç Çakır'ın! Resmen açıklandı

Liverpool ile Barcelona arasında 7 Mayıs Salı günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Şampiyonlar Ligi'nde dev maç Çakır'ın! Resmen açıklandı
Şampiyonlar Ligi'nde dev maç Çakır'ın! Resmen açıklandı
GİRİŞ 05.05.2019 12:59 GÜNCELLEME 05.05.2019 13:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır, bir dev maç daha yönetecek. 7 Mayıs Salı günü İngiltere'de oynanacak olan Liverpool-Barcelona karşılaşmasında Çakır düdük çalacak.

 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçını yönetecek olan Çakır'ın yardımcıları ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak. İki ekip arasındaki ilk maçı Barcelona 3-0 kazanmıştı. Saat 22.00'de başlayacak olan mücadelenin VAR hakemi ise Almanya'dan Felix Zwayer ve Sascha Stegemann olacak. Bugüne kadar 43 kez Şampiyonlar Ligi maçı yöneten Cüneyt Çakır, bu sezon 7. Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek ve bu yıl elit hakemler arasında en fazla maç yöneten isim olacak. 8 sezondur Devler Ligi'nde maç yöneten Cüneyt Çakır, 6 yarı final ve 1 final maçı yönetti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Alim 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar okadar hasetki dünyanın en iyi hakemi olan Cüneyt Çakır'a türk ve müslüman olduğu için final maçı veremiyorlar bukadar çirkin ve cirkeftler.
    Cevapla
  • Gurbet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu an hakem performansı olarak avrupa sahnesinde en önde bence. Ama yine de final maçı yok, eğer ismi christian cakirov olsaydı belki her sene verirlerdi. Iki yüzlü avrupa budur işte, almanyada yaşıyorum ve burda bir Türk hakemin ş.l. maçlarında ne işi var diyorlar, hepsinin nefretten gözü görmez oldu.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahattin Duran topu iyi oynar fenerin maçıysa
    Cevapla
  • Cumhur 4 yıl önce Şikayet Et
    maaşallah.
    Cevapla