Tarihi geri dönüş! Liverpool Barça'yı hezimete uğrattı!

Şampiyonlar Ligi'nde Cüneyt Çakır’ın yönettiği yarı final rövanş maçında Liverpool tarih yazdı. 3-0'ın rövanşında Barcelona'yı 4-0 yenen Liverpool finale adını yazdırdı!

Tarihi geri dönüş! Liverpool Barça'yı hezimete uğrattı!
Tarihi geri dönüş! Liverpool Barça'yı hezimete uğrattı!
GİRİŞ 07.05.2019 23:56 GÜNCELLEME 08.05.2019 00:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Liverpool ile Barcelona karşı karşıya geldi. Anfield'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Liverpool, 4-0'lık skorla kazandı ve finale yükselen ilk takım oldu.

 

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, Divock Origi’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda skorda değişiklik olmayınca Liverpool soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

İkinci yarıya da muhteşem başlayan Liverpool oldu. 54. dakikada sağ kanattan gelen ortada topla buluşan Wijnaldum’un yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 2-0’a geldi. Bu golün iki dakika sonrası yine sahneye çıkan Wijnaldum bir kez daha fileleri havalandırarak farkı 3’e çıkardı.

79. dakikada sağ kanattan Trent Alexander-Arnold’ın yerden ortasında ceza sahası içinde Origi’nin şutu filelere gitti ve Liverpool 4-0 öne geçerek final kapısını açtı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca İngiliz ekibi Devler Ligi’nde finale yükseldi.

İlk maçı Camp Nou'da 3-0 kaybeden Liverpool, Muhammed Salah ve Roberto Firmino'dan yoksun çıktığı maçta Barcelonba'yı 4-0 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst üste finale kalma başarısı gösterdi.

Zaferin ardından Anfield'da müthiş sevinç

Liverpool’un rakibi, Ajax - Tottenham maçının galibi olacak.

Öte yandan Cüneyt Çakır 90 dakika boyunca sergilediği performansla otoritelerden tam not aldı.

Tarihi yenilginin ardından Barcelonalı taraftarlar gözyaşlarını tutamadı

YORUMLAR 16
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Finalin adı Ajax-Liverpool kupa Liverpool
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi oldu. Barca ve Madrid baydı artık. Ajax alır inşallah. Liverpool-Ajax maçı güzel olur.
    Cevapla
  • Çamlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Çakir şakır şakır süper maç yönetti. Ama ülkemizde maalesef aynı başarı yok. Niye açaba. TFF açil bazı kuralları değiştirmesi lazim mesala intiraz. Kendini yere atma. Bunlara çözüm bulunduğumuz an ülke futbolu bir nebze olsun düzelir. Masa bası. Hariç
    Cevapla
  • raci 4 yıl önce Şikayet Et
    bu cünüyt çakır bi bizde iş yapmıyor heralde
    Cevapla
  • aek 4 yıl önce Şikayet Et
    hacı her şey tamam da. 4-0 nedir agaa adama sorarlar. tr takımları gibi olmuş sonu. hani bala mala ilk maçı yeniyoruzda rövanşta kendi sahamızda şöyle bi 5 tane döşüyorlar ya. aynı o duruma düşmüş barçam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle