Devler Ligi'nde tarihi gece! Ajax yıkıldı, Tottenham çıldırdı!

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Ajax'a 1-0 mağlup olan Tottenham, deplasmanda Hollanda ekibini 2-0'da geri gelip 3-2 mağlup ederek finale yükseldi.

Devler Ligi'nde tarihi gece! Ajax yıkıldı, Tottenham çıldırdı!
Devler Ligi'nde tarihi gece! Ajax yıkıldı, Tottenham çıldırdı!
GİRİŞ 09.05.2019 00:01 GÜNCELLEME 09.05.2019 00:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında sahasında 1-0 yenildiği Ajax’ı deplasmanda 3-2 mağlup eden Tottenham adını finale yazdırdı ve Liverpool’un rakibi oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanşında Hollanda ekibi Ajax, Johan Cruyff Arena’da İngiliz ekibi Tottenham’ı konuk etti. Mücadeleye çok hızlı başlayan ev sahibi ekip, 5. dakikada Matthijs De Ligt’in golüyle 1-0 öne geçti.

Golün ardından baskısını daha artıran Hollanda ekibi 35. dakikada Hakim Ziyech’in fileleri havalandırmasıyla soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıya etkili başlayan ekip Tottenham oldu. 55. dakikada Lucas Moura topu ağlara göndermesiyle fark 1’e indi.



59. dakikada Ajax ceza sahasında yaşanan karambolde topu kapan Moura, bir kez daha sahneye çıktı ve şık bir vuruşla skoru 2-2’ye getirdi.



İngiliz ekibinin umutlarının söndüğü anda 90+5. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Moura kendisinin ve takımının 3. golünü kaydederek, İngiliz ekibini finale taşıdı. (2-3)



Devler Ligi finalinde Tottenham ile Liverpool, 1 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’de İspanya'nın başkenti Madrid'de yer alan Wanda Metropolitano Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

 

 

YORUMLAR 8
  • Ali Can Paşa 4 yıl önce Şikayet Et
    Moura adamdır hattrick attı reis.Dünkü maç kadar güzel maç izlemedim.
    Cevapla
  • Hakans 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık uçan hollandalı yerine yatan hollandalı diyecez.
    Cevapla
  • Eyvallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kupayı Liverpol alır bence , çokta hak ediyorlar Klop ile...
    Cevapla
  • Jemand 4 yıl önce Şikayet Et
    Maci izledim. Ne macti bee son saniyede attilar. Helal olsun valla. Finalde liverpool‘un kazanmasini isterim. Bakalim ne olacak.
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah ulen Ajax şu Ramazan ayında İngilizlere dersini veremedin
    Cevapla
  • Barbar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ajax Türk takımı ya zaten...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle