İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri!

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Başakşehir'in ön eleme turundaki rakipleri ve ihtimaller belli oldu.

İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri!
İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri!
GİRİŞ 21.05.2019 11:08 GÜNCELLEME 21.05.2019 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu.

Medipol Başakşehir, Arsenal veya Chelsea'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanması durumuna göre farklı turlarda mücadele edecek. Chelsea'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanması durumunda Başakşehir, 1 turu otomatik olarak atlayacak ve 2. Ön Eleme Turu'nda 3. Ön Eleme Turu'na geçecek.

Arsenal, kazanırsa 2. Ön Eleme Turu'ndan başlayacak.

CHELSEA KAZANIRSA RAKİPLER...

Chelsea, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırsa ligde de Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı kazandığı için bu hakkını Lyon'a teslim edecek. Lyon'un ön elemeden direkt grup safhasına geçmesi sonrası Başakşehir de 3. Ön Eleme Turu'na geçecek.

Başakşehir'in bu turda kesinleşen iki rakibi Porto ve Dinamo Kiev oldu.

Bir önceki turda mücadele edecek olan UEFA katsayısı Başakşehir'den yüksek olan Basel, Olympiakos, PSV, Viktoria Plzen de 2. Ön Eleme Turu'ndan 3. Ön Eleme Turu'na yükselirse muhtemel rakipler arasında olacak.

ARSENAL KAZANIRSA RAKİPLER...

UEFA Avrupa Ligi'ni Arsenal kazanırsa Başakşehir, 2. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek. Temsilcimizin rakipleri Basel, Olympiakos ve PSV olacak.

YORUMLAR 4
  • ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Olacak belli elenir döner
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Her sene olduğu gibi Avrupa elemelerinde yine ilk rakibine elenecekler..
    Cevapla
  • O halde 4 yıl önce Şikayet Et
    Chelsea nin arsenali yenmesini dileriz
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir yine Kupa 2'ye kalır. Kupa 2 maçlarına Yine yedeklerle çıkar. Yine ülke puanı zerre umrunda olmaz. Şu klubü kim bu kadar parlattı hala merak ediyorum.
    Cevapla