Zinedine Zidane'dan Galatasaray uyarısı!

Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldıkları Paris Saint-Germain ve Fransız yıldız Mbappe hakkında konuştu.

Zinedine Zidane'dan Galatasaray uyarısı!
Zinedine Zidane'dan Galatasaray uyarısı!
GİRİŞ 02.11.2019 10:58 GÜNCELLEME 02.11.2019 10:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, önemli açıklamalar yaptı.

 

 

ZIDANE'DAN GALATASARAY VURGUSU

PSG'nin kaliteli bir takım olduğunu belirtirken Galatasaray maçının önemine de vurgu yapan Zidane, "Paris Saint-Germain çok kaliteli bir takım. Onlara karşı dikkatli olmalıyız. Ancak önümüzde önemli maçlar var. Şu an onlara odaklanmalıyız" dedi.

 

 

"MBAPPE'YE ŞAŞIRMAMAK GEREK"

Kylian Mbappe'ye de övgülerde bulunan Zidane, "Kylian'ın bu kadar başarılı olmasına şaşırmamak gerekiyor. O, dünyanın en iyi oyuncularından biridir ve bunu rakamlarla kanıtlıyor" ifadelerini kullandı.

Real Madrid ile Galatasaray, 6 Kasım Çarşamba akşamı saat 23.00'te Estadio Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecek. Madrid ekibi, PSG ile 26 Kasım tarihinde karşılaşacak.

GALATASARAY MAÇINDA ROTASYON

Betis maçına as kadroyla çıkmayı planlayan Zinedine Zidane, Galatasaray'a karşı Bernabeu'da oynanacak maçta ise rotasyona gidecek.

Alphonse Areola, Eder Militao, Ferland Mendy ve Luka Jovic gibi oyuncular, Betis maçında oynatılmayacak ve Galatasaray'a karşı forma giyecek. Betis deplasmanında oynayacak Rodrygo, Karim Benzema ve Eden Hazard ise Galatasaray maçında oynamayacak.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • Umman 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs yi çantada keklik görüyor
    Cevapla
  • Hakki 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyin uyarisi pardon zidane guldurme bizi be abi:) 10 numara yok bu takimda gol atamiyor takim :)))))
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    real maçı (6 kasım)damış.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    (6) kasım
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim. Gazeteler gaz vermiyi cokkk. Seviyor. Gs. Kim. Real. Kim. Okyanus. Göl misali
    Cevapla