Clement: 'En kötü senaryoyu yaşadık ama...'

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne gitme yolunda avantaj yakalayan Club Brugge'de teknik direktör Philippe Clement maç sonu açıklamalarda bulundu.

Clement: 'En kötü senaryoyu yaşadık ama...'
Clement: 'En kötü senaryoyu yaşadık ama...'
GİRİŞ 27.11.2019 00:39 GÜNCELLEME 27.11.2019 00:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Club Brugge'da teknik direktörü Philippe Clement, maç sonunda açıklamalar yaptı.

"GALATASARAY'IN KALİTESİNİ BİLİYORUZ"

İkinci devreyi iyi oynadıklarını vurgulayan Clement, "Tabii ki zor bir maç olacağını biliyorduk. Galatasaray'ın kalitesini biliyoruz. En kötü senaryo maçın başında gol yememizdi. Bunu yaşadık. Daha sonra rakibimizi zorlamaya devam ettik. Sonuna kadar savaştık. İlk yarı olmasa da ikinci yarı rakibimizden daha iyiydik. Karşılaşmanın başında da golü bulabilirdik ama 92. dakikaya kadar beklemek zorunda kaldık." dedi.

"İKİNCİ YARIDA KALİTEMİZİ GÖSTERDİK"

Clement sözlerini, "İlk yarıda çok iyi değildik ama ikinci yarıda kalitemizi gösterdik. Benim için en önemlisi, oyuncularımızın kulüp için yüreklerini ortaya koymasıydı. Bunu yaptılar ve çok mutlu oldum. Galatasaray, Paris'te kazanamazsa biz, yolumuza Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz." ifadeleriyle tamamladı.

 

 

YORUMLAR 1
  • adali 4 yıl önce Şikayet Et
    eğer hakem brug için çaldığı düdükleri gs için çalsaydı bütün gazeteler "YAKTIN BİZİ HAKEM"diye başlık atardı.her ortadaki pozisyonda gs lehine düdük çaldı ama yetmedi.
    Cevapla