Devler Ligi'ne damga vuran an! Dybala'dan Merih'e asker selamı!

Juventus'un Arjantinli süper yıldızı Paulo Dybala, Atletico Madrid'e attığı enfes gol sonrası önce asker selamı verdi, sonra Merih Demiral'a sarıldı.

Devler Ligi'ne damga vuran an! Dybala'dan Merih'e asker selamı!
Devler Ligi'ne damga vuran an! Dybala'dan Merih'e asker selamı!
GİRİŞ 27.11.2019 00:09 GÜNCELLEME 27.11.2019 00:20
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Juventus'un Arjantinli süperstarı Paulo Dybala, gol attıktan sonra milli futbolcumuz Merih Demiral'a koşup asker selamı verdi.

45+1. dakikada neredeyse sıfırdan kullandığı frikik golüyle Juventus'u Atletico Madrid karşısında 1-0 öne geçiren Dybala, golden sonra Merih Demiral'ın yanına koştu. Dybala, önce asker selamı verdi. Ardından sevinçle Merih Demiral'a sarıldı.

 

Bu anlar sosyal medyada kısa sürede binlerce kez paylaşıldı.

YORUMLAR 49
  • gurbetci Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Alamanya Göc edenlerin cogu Silistre Kalesinden Balkanlardan Osmanli dagilmasindan sonra Abdülhamit döneminde Anadolu Topraklarina 1 Manda ile Göc eden yigit Türk Vatandaslaridir. Dolayisiyla Türkiyenin Cesitli Anadolu Topraklarina yerlestirilmislerdir Konya, Afyon, Balikesir, Canakkale vesayre. Fakirlikden Almanya isci olarak gitmek zorunda kalan Türklerdir. Akili ol biz senden daha Milliyetciyiz
    Cevapla
  • Merih demiral 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim merih de adami bayiltir gibi kucaklamis.
    Cevapla
  • Cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    Dybala'yı Cehape ye genel başkan yapalım.
    Cevapla
  • Abdülhamit 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun. Bizim Gurbetçi dediğimiz Almanya'da yaşayan KORKAK FUTBOLCULARDAN MİLYON KAT DAHA MİLLİ TEŞEKKÜRLER. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    ya ne ahlakasi var simdi? 2-3 oyuncu vardi alman milli takimini secen onlarda pisman zaten hem eski jenerasiyondandi gurbetci demek ne demek sen biliyormusun onu? 1960 yilarda Yoksulukdan fakirlikden aclikdan isislikden caresizlikden Anadolu köylerinden Almanya avrupaya isci olarak gönderilen Türk oglu Türk Vatandaslaridir. Bakanlik Tarafindan gönderilen. Gel ben sana bizim köyü göstereyim nüfüs 20 Kisi hepsi 80. Yas üstü
    Cevapla
  • muşi dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Merih ede kocaman alkış, Türkiye'nin haklılığını adamlara kabul ettirmiş,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle