UEFA'dan flaş karar! İstanbul'daki final...

UEFA, İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi ve Gdansk'taki UEFA Avrupa Ligi finallerinin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

UEFA'dan flaş karar! İstanbul'daki final...
UEFA'dan flaş karar! İstanbul'daki final...
GİRİŞ 23.03.2020 21:18 GÜNCELLEME 23.03.2020 21:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi final karşılaşmalarının süresiz ertelendiğini açıkladı.

 

 

UEFA'dan yapılan açıklamada, mayıs ayında oynanması planlanan erkek futbolunda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi final karşılaşmaları ile kadın futbolundaki Şampiyonlar Ligi finalinin koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendiği duyuruldu.

Karşılaşmaların oynanacağı tarihlerin, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin öncülüğünde kurulan çalışma grubu tarafından belirleneceği ve daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

 

 

Sezon başında açıklanan takvime göre UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin, 30 Mayıs'ta İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı, UEFA Avrupa Ligi finalinin 27 Mayıs'ta Polonya'daki Gdansk Stadı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinin ise 24 Mayıs'ta Avusturya'daki Viola Park'ta oynanması planlanıyordu.

YORUMLAR 2
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Stadyumlar boşuna durmasın karantina merkezleri olarak kullanılsın bir işe yarasın
    Cevapla
  • Yilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tff ne bekliyor ligi tescil edin millet de evinde kalsin illa birilerini beklemeliyiz bak adamlar radikal karar aldi kupada da seneye yenenler final yapsin
    Cevapla