Lüks semtte görenleri şaşırtan yazı!

İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi’nde Bostancı mevkiinde bulunan Lavazza kahve şubesinde dün enteresan bir yazı dikkati çekti.

Lüks semtte görenleri şaşırtan yazı!
Lüks semtte görenleri şaşırtan yazı!
GİRİŞ 04.08.2014 14:36 GÜNCELLEME 04.08.2014 14:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Şubenin girişine yaklaşan müşteriler girişte, “Tadilak yok. Taşınmıyoruz da… Battık!” yazısını gördüler. Söz konusu yazının içeriği ise Lavazza’nın sadece diğer şubelerini kapsamıyor. Konuyla ilgili olarak Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Lavazza Türkiye CEO’su Sertaç Akyüzol, “Söz konusu şubeyi işleten franchise sahibi 1 yıldır kirasını ödemiyor.

Konu zaten hukuka da intikal etmiş durumda. Kendisinin yaptığı diğer ticari faaliyetlerinden dolayı hacizlik duruma gelmiş. Lavazza’nın diğer şubelerini etkileyen bir durum yok” açıklamasını yaptı. 

1895 YILINDA KURULDU

Dünyanın pek çok ülkesinde kahve zincirleri bulunan Lavazza 1895 yılında İtalya'da kuruldu. Şirketin dünya üzerinde yaklaşık 1700 çalışanı olduğu ifade ediliyor. Açıklanan rakamlara göre firma 2011 yılında 1.6 milyar dolarlık ciro yaptı.

 

YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Lüks kentde bu neyi gösteriyor?.... ...Demekki burada hamudu ile götüremiyorlar?..:):):):):).
    Cevapla
  • ahmet türkmen 9 yıl önce Şikayet Et
    sadece tekiye. sadece katılıyorum.
    Cevapla
  • Sadece Tepki 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeyim.... 3 TL ye çay satan siz ve benzerleriniz kuruluşların tez zamanda aynı tabelayı asmalarını diliyorum.Çayın kilosu 15 TL,ama bir demlik çaydan neredeyse dükkan kirasını çıkaracak /günlük) para kazınıp ağlamak da ne oluyor böyle.
    Cevapla