Türkiye'nin yeni reklam- tanıtım filminde nereler var? 2019

Kültür ve Turzim Bakanlığı resmi twitter hesabından yeni reklam filmini yayınladı. Birden fazla yayınlanan bu reklam filmlerinde doğal güzelliklerin yanı sıra tarihi yerler de dikkat çekti. Antik kentler ve müzeler gibi büyük şehirlerin güzelliklerine de yer verildi.

Türkiye'nin yeni reklam- tanıtım filminde nereler var? 2019
Türkiye'nin yeni reklam- tanıtım filminde nereler var? 2019
GİRİŞ 11.10.2019 17:41 GÜNCELLEME 11.10.2019 17:41

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye'nin yeni reklam filmini turistler için hazırladı. Birden fazla reklam filmini yayınladı ve bu yerler içerisinde sadece doğal güzellikler değil Türkiye'deki su sporları da yer alıyor. 

İşte Türkiye'nin yeni reklam filminde nereler var sorusunun detaylı cevabı;

GÖBEKLİTEPE

EFES

FETHİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ

HAMAM

KAPADOKYA

ANTALYA MÜZESİ 

AFRODİSİAS ANTİK KENTİ 

ZEUGMA

ANTİK HAVUZ

İSTANBUL

Bu tarihi yerlere ve doğal güzelliklere ait görüntüler yabancı turistlere tanıtım amaçlı yıl boyunca kullanılacak. Türkiye'nin belli başlı güzelliklerini tanıtım için tercih eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Göbeklitepe'yi de bu tanıtımlarda kullanmayı ihmal etmedi. Aynı zamanda Efes Antik Kenti'ni de bu reklam filmlerinden birinde tanıttı. 

Önerilen içerik; Türkiye'de görülmesi gereken 10 antik kent

Bu listede bulunan yerler her yıl binlerce yabancı turistin ziyaret ettiği noktalardan oluşuyor. Ayrıca Kapadokya da peribacaları güzelliği ve balonları ile 12 saniyelik reklam filmi yayınlanan yerler arasında yer alıyor. 

Antalya Müzesi ve Zeugma da ülkemizdeki görülmeye değer müzeler arasında gösteriliyor ve her iki yer de ayrı ayrı reklam filmleri ile tanıtılıyor. 

Önerilen içerik; İstanbul'da bulunan müzeler 

Türkiye'ye gelecek turist sayısını artırmaya ve ülkemizdeki güzellikleri tanıtmaya yönelik olan bu reklam filmlerini Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi twitter hesabından izleyebilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL