Şehirlerararası seyahat kararının ardından THY'den açıklama geldi

THY Genel Müdürü Ekşi, Kovid-19 ile mücadele için alınan önlemler kapsamında iç hat seferlerinin bugün saat 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırıldığını bildirdi. Ekşi Twitter hesabından illerin duyurusunu yaptı.

Şehirlerararası seyahat kararının ardından THY'den açıklama geldi
Şehirlerararası seyahat kararının ardından THY'den açıklama geldi
GİRİŞ 28.03.2020 12:15 GÜNCELLEME 28.03.2020 12:16 KAYNAK AA, HABER7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tavsiyeleri kapsamında aldığı şehirlerarası yolculukların kısıtlanmasına yönelik kararı hayata geçecek. Kararın uygulanmasından hemen önce Türk Hava Yolları'ndan da açıklama geldi.

 

 

THY Genel Müdürü Ekşi, Kovid-19 ile mücadele için alınan önlemler kapsamında iç hat seferlerinin bugün saat 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırıldığını bildirdi.

UÇUŞLARA SINIRLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararının ardından THY'de seferlerde yapılan yeni düzenlemeyi duyurdu. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter'dan yaptığı açıklamada, yeni tip Koronavirüs ile mücadele kapsamında seferlerin yalnızca İstanbul ve Ankara ile bazı Büyükşehirlere yapılacağını duyurdu.

 

 

Tüm yurt dışı yolcu seferlerinin durdurulduğunu hatırlatan Ekşi, "İç hat seferlerimiz cumartesi 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır. Detaylı bilgi için Web sitemizi takip ediniz. Kargo seferlerimiz devam edecektir. Cumartesi 23.59 dan itibaren iç hat seferlerimiz İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

UÇUŞLARIN OLDUĞU ŞEHİRLER

Bilal Ekşi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile THY'nin sefer yapacağı şehirleri ilan etti. Buna göre THY yalnızca Ankara, İstanbul, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Konya, Kayseri, Adana, Antalya ve İzmir'e uçuş gerçekleştirecek.

Ekşi, THY'nin iç hat tarifesinin gün içinde hazırlanıp ilan edileceğini, iç hat seferlerindeki yolcuların valiliklerden izin alma gerekliliğinin saat 17.00'den sonra başlayacağını kaydetti.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL