Emrah'ın filmini sadece 11 kişi izledi

Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'in ardından arabesk müziğin "Küçük Emrah"ı Emrah Erdoğan da yönetmenlik koltuğuna oturdu. Ancak Emrah gişede büyük bir şok yaşadı.

Emrah'ın filmini sadece 11 kişi izledi
Emrah'ın filmini sadece 11 kişi izledi
GİRİŞ 15.04.2013 16:00 GÜNCELLEME 15.04.2013 17:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kendi yazdığı ve yönettiği "Gelmeyen Bahar" adlı filmini ise 8 Mart Kadınlar Günü'nde görücüye çıkarttı. Ancak film izleyicilerin ilgisini çekmedi!

5. HAFTADA SADECE 11 KİŞİ İZLEDİ

Şimdiye kadar filmi 20 bin 633 kişi seyretti. "Gelmeyen Bahar"ı 5. haftada ise sadece 11 kişi izledi. Film 180 bin lira hasılat yaptı. Bu tablo, "Emrah kitleyi ikna edemedi" yorumlarına yol açtı. Böylece sanatçının ilk yönetmenlik deneyimi büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı.

İŞTE SADECE 11 KİŞİNİN İZLEDİĞİ FİLMİN FRAGMANI:

KADINA ŞİDDET İZLEYİCİNİN İLGİSİNİ ÇEKMEDİ

Ayten Uncuoğlu, Kerem Kupacı, Turgay Tanülkü, Orhan Alkaya, Beyza Şekerci ve Hasan Küçükçetin'in rol aldığı"Gelmeyen Bahar", töre, töre cinayetleri, kadına baskı ve şiddet konularını işliyor. Film, imkansız bir aşk yüzünden savrulan insanları beyazperdeye taşıyor.

"YENİ BİR ŞEY YOK"

Sinema yazarı Ömür Gedik, film için "Emrah iyi bir başlangıç yapmış" yorumunu yapmıştı. Film eleştirmeni Coşkun Çokyiğit ise "Gelmeyen Bahar'da yeni bir şey yok. Emrah'ın ileride daha büyük filmlere imza atacağını düşünüyorum" diye konuşmuştu.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 8
  • son nefes 10 yıl önce Şikayet Et
    devletten aldığı teşvik . ona yeter.....ertuğrul günay zamanında birisi teşvik almış flim yapmış zarar etmişte,ağzı kulaklarına vararak anlatıyordu....
    Cevapla
  • Yavuz Efendi 10 yıl önce Şikayet Et
    Hasılat iyi olmuş.... Bence kar bile etmiştir 2 oyuncu ile masraf ne olacak ki...
    Cevapla
  • ali dilmen 10 yıl önce Şikayet Et
    EKSİK VAR . bence filimde nuri alço veya tecavüzcü coşkunu oynatmış olsaydı filim gişe rekorları kırardı küçük emrahta olduğu gibi
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    film küfürlü. fragmanını koymamalıydınız ayrıca bu film taş çatlasa 100 bine mal olmuştur yine 80 bin götürdü emrah
    Cevapla
  • ahmetemin 10 yıl önce Şikayet Et
    görünüyorki herşey medyanın elinde. bir filmi konusundan çok medyanın reklamı izletiyor, eğer 5-6 tane tv kanalı bu filmi ana haber bültenlerinde tanıtıp biraz üstüne gitseydi, birde ana haberi sunan vatandaş film eleştirmeni diye birini karşısına alıp film hakkında iki lak lak etselerdi milyonlar bu filmi izlerdi. Bel altı esprilerin yapıldığı, küfürlerin havada uçuştuğu komedi filmleri bu filmden çokmu iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!