Bu hafta 6 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Bu hafta 6 film vizyona girecek
Bu hafta 6 film vizyona girecek
GİRİŞ 15.06.2017 09:44 GÜNCELLEME 15.06.2017 10:03

"Sinyalciler: Son Akşam Yemeği"

Ahmet Kapucu'nun yönettiği, Burak Satıbol, Ayhan Taş, Serkan Kuru, Cemal Hünal, Tamer Karadağlı ve Mahmut Tuncer'in rol aldığı "Sinyalciler: Son Akşam Yemeği" izleyici ile buluşacak.

Komedi türündeki film, İstanbul'un güzide semtlerinden Hacıhüsrev'de yaşayan 3 kafadarın, "İsa" adındaki bir adamın "son akşam yemeği" adlı tablosunu çalmalarıyla gelişen komik olaylar etrafında dönüyor.

"Eşik"

Erkan Tahhuşoğlu ve Ayhan Salar'ın yönetmenliğini yaptığı "Eşik", farklı kuşaklardan iki kadının hikayesini odağına alıyor.

Dram türündeki filmin başrollerinde Senem Çelikkol, Bedia Yaman, Mine Özen, Raci Küçük ve Ali Meriç gibi isimler yer alıyor.

"Deccal 2"

Murat Prosçiler, Burak Sarımola, Gülay Hayır, Volkan Cal, Emel Karaköse ve Toygun Ateş'in rol aldığı "Deccal 2"nin yönetmenliğini Özgür Bakar yaptı.

Bakar'ın senaryosunu Alper Kıvılcım ile birlikte kaleme aldığı korku türündeki "Deccal 2", ilk film sonrası kehanetin izini sürmeye devam ediyor.

"Sniper: Duvar"

Doug Liman'ın yönettiği "Sniper: Duvar" adlı filmin başrollerinde Aaron Taylor-Johnson, John Cena ve Laith Nakli oynuyor.

Senaryosu Dwain Worrell'e ait olan film, aralarında dağılmaya başlayan bir duvar dışında bir şey olmayan ve Iraklı bir keskin nişancı tarafından kapana kısılan iki Amerikan askerinin psikolojik gerilim hikayesini odağına alıyor.

"Gençlik Başımda Duman"

İzlanda yapımı "Gençlik Başımda Duman", İzlanda'da bir balıkçı kasabasında yetişkinliğe adım atma arefesindeki Thor ve Christian adındaki iki gencin hikayelerini beyaz perdeye taşıyor.

Guomundur Arnar Guomundsson'un yönetmenliğini üstlendiği filmde Baldur Einarsson, Blaer Hinriksson, Dilja Valsdottir ve Katla Njalsdottir gibi isimler rol aldı.

"Arabalar 3"

Brian Fee'nin yönettiği animasyon filmi "Arabalar 3"ün orijinal seslendirmelerini Owen Wilson, Tony Shalhoub, Kerry Washington, Chris Cooper ve Armie Hammer yaptı.

Senaryosu John Lasseter, Dan Fogelman, Brad Lewis, Ben Queen ve Brian Fee ait olan devam filminde, araba yarışı bir önceki serinin kaldığı yerden sürecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı