bizz@kampüs'te ödüller sahiplerini buldu

Her yıl farklı bir Yıldız Holding markası ile üniversite öğrencilerinin yaratıcı projelerini ödüllendiren yarışma platformu bizz@kampüs’te, bu sene ödüller 6. kez sahiplerini buldu

bizz@kampüs'te ödüller sahiplerini buldu
bizz@kampüs'te ödüller sahiplerini buldu
GİRİŞ 18.05.2017 10:18 GÜNCELLEME 18.05.2017 10:18

 Sadece www.bizzkampus.com üzerinden alınan başvurularla, üçer kişilik ekipler halinde katılan takımlar, bu yıl “en parlak fikirlerini” Krispi Kraker için yarıştırdı.

ÜNİVERSİTE BİTMEDEN BÜYÜK ŞANS YAKALADILAR

Üniversitelerin 2.-3.-4.sınıf ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrencilerinin oluşturduğu takımlar, bizz@kampüs’te, “Krispi Kraker”e yenilik katacak fikirlerini, aralarında pladis Türkiye Başkanı Mete Buyurgan, Yıldız Holding IK Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen ve Hürriyet IK Editörü Burcu Özçelik gibi önemli isimlerin yer aldığı bir jüriye sundu.

Proje sahipleri, kariyeri için güçlü bir adım atma şansını yakalarken erken yaşta iş dünyasının dinamikleri adına önemli tavsiyeler aldı.

BİNLERCE KİŞİNİN ARASINDAN SEÇİLDİLER

Binlerce başvuru arasında finale kalan on takımdan birinciliği Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nden yarışmaya katılan Bilakis Grubu üyeleri Erkan Kahya, Turgut Say ve Furkan Tekin aldı ve 15 bin TL’lik ödülü almaya hak kazandı.

Bizz@Kampüs’te ikinci olan grup ise, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Bumerang takımını oluşturan Mehmet Karabatak, Seyit Özmen ve Müzeyyen Günaydın oldu. Grup, 10 bin TL para ödülü kazandı.

Bilkent Üniversitesi’nden yarışmaya katılan Bilkent Spirit takımından Selim Tepeler, Deniz Dora ve Narmin Alizada ise üçüncü olup 7 bin 500 TL ödül kazandı.

Gruplar para ödülünün yanı sıra, Yıldız Holding’de staj şansına sahip oldu.

GERÇEK BİR PAZARLAMA DENEYİMİ YAŞADILAR

Ödül töreninde konuşan Yıldız Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, “129 farklı üniversiteden 2.124 takım başvurusu almışız. Dikkatimi çeken nokta 129 farklı üniversiteden başvuru almış olmamız. Türkiye’nin her bölgesinden üniversite var listede. Bu durumun, herkese fırsat eşitliği sunma ve çeşitliliğe verdiğimiz değer konusunda gösterdiğimiz özenin karşılığı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimize global yapımızı tanıtma fırsatı yakalamış olduk. İş hayatına atılmadan önce gerçek bir pazarlama deneyimi yaşatmış olduk. Bu süreçle gençler proje yönetimi, ekip çalışması, yaratıcı fikir geliştirme - uygulama ve sunum yapma konularında ciddi bir deneyim yaşadılar. Ayrıca bu deneyim ile gelişim ve kalkınmanın temel dinamiklerinden olan inovasyon kültürüne katkı sağladığımızı düşünüyorum. Dün yapılan sunumlarda finalist takımlarımızın projeleri değerli jürimiz tarafından değerlendirildi. Finale kalan 10 proje de gerçekten çok etkileyiciydi. Jürimiz seçim yapmakta, en iyileri belirlemekte oldukça zorlandı.  Bu seçim sürecinde projeleri değerlendiren jüri üyelerimize de teşekkür etmek isterim” şeklinde konuştu.

Öğrenciler iki günlük stresi İstanbul’da boğaz turu ve sonrasında İstanbul Modern ziyaretiyle attı.