Kılıçdaroğlu TÜSİAD'a sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, TÜSİAD ile ilgili sözlerine ilişkin konuştu.

Kılıçdaroğlu TÜSİAD'a sahip çıktı
Kılıçdaroğlu TÜSİAD'a sahip çıktı
GİRİŞ 25.01.2014 14:58 GÜNCELLEME 25.01.2014 15:43
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, TÜSİAD ile ilgili sözlerine ilişkin, "Bu ülkede hiç kimse bir başkasını ihanetle suçlayamaz. Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir" dedi.Tarifeli uçakla Gaziantep'e gelen Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nu Gaziantep Havalalanı'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ, İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, ilçe belediye başkan adayları ve partililer karşıladı.

"SEÇİMDE ÇOK ÇALIŞIN"

Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu, "Seçimde çok çalışmanızı bekliyorum. Ev ev gezin, kapı kapı dolaşın" dedi.

"TÜSİAD'I KİMSE İHANETLE SUÇLAYAMAZ"

Gazetecilerin, Başbakan Erdoğan'ın TÜSİAD ile ilgili sözleri konusunda ne düşündüğünü sorması üzerine, Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede hiç kimse bir başkasını ihanetle suçlayamaz. Vatanseverlik hiç kimsenin tekelinde değildir" diye konuştu.

SARIGÜL İÇİN DE KONUŞTU

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili yolsuzluk dosyası olduğunu iddia etmesine ilişkin de, "Az bekleyin, çok iyi konuşacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra konvoy eşliğinde kent merkezine hareket etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • Niyazi Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Vatan millet adına olmayan her işe sahip çıkıyor, Esad'a bile... Bu zat ile hiç bir iş olmaz, ona sadece acınır..
    Cevapla
  • asabi adam 10 yıl önce Şikayet Et
    normaldir.... kimse kimseyi ısırmıyor. "çok yakında konuşacağım" demek chp lafıdır ve oyalamak için söylenir. çünkü cevap yoktur.
    Cevapla
  • burak burak 10 yıl önce Şikayet Et
    SAKİN OLUN MEVZUYU ÇÖZDÜM,. sanırsın türkiyede değil başka ülkede seçim kazanmak istiyor gibi davranıyor, sanırım hükümet olup sorumluluk almak yerine muhalefette kalıp desteksiz sallamak sürekli takoz olmayı taktik olarak kullanıyorlar, ÖYLE YA seçim kazansalar es kaza en fazla 1 yıl sonra erken genel seçim olması gerekecek ve madara olacaklar, böylesi daha güzel, sıfır sorumluluk ama koca koca laflar.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . TÜSİAD düşdügü durum gercekden işler acısı . eskiden türkiyeyi yönetenler . sadece üyelerinden birisi başbakanı kapısına getiren tüsiad deyil türkiyeye yön vermek seçilmiş ikdidar vatan hainisiniz diyor . korumak kuçak açmak ana mualefet partisi genel başkanı kaset ile ikdidar olan k.k düşüyor . bu günleri göreceğimize ölseydim diyen bir çok üye olduguna eminim :)
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. geziçilerin annından öpen kılıçdaroğlu bu defada anlaşılan TÜSİAD üyelerinin annından öpecek görünmekdedir.. herkes bu dünyadada ahirettede kendinde olanlar ile birdir. RABBİM şeutanın şeerinden bunlarıdan korusun ümmeti muhammedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi