Bakan Elvan: Hiçbir darbe girişimine izin yok

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin operasyon yaptığını söyledi.

Bakan Elvan: Hiçbir darbe girişimine izin yok
Bakan Elvan: Hiçbir darbe girişimine izin yok
GİRİŞ 10.02.2014 11:28 GÜNCELLEME 10.02.2014 11:28

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Üçüncü köprümüzü de üçüncü hava limanımızı da Kanal İstanbulumuzu da bunların hepsini teker teker gerçekleştireceğiz. Ancak bunların gerçekleştirilmesinden rahatsız olan kesimler var. Bunlara karşı da mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Elvan, İstanbul merkezli operasyonla ilgili, iktidara geldikleri günden beri iç ve dış güçlerin, Türkiye'nin gelişmesinden büyümesinden rahatsız olduğunu bildiklerini söyledi.

"HİÇBİR DARBE GİRİŞİMİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

İçeriden ve dışarıdan yapılmak istenen hiçbir darbe girişimine izin vermeyeceklerini vurgulayan Elvan, 2003 yılından beri birçok engellerle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesinden, kendi kararını kendisi veren bir ülke olmasından rahatsız olan kesimlere karşı mücadelelerini sürdüreceklerini ifade eden Elvan, "Bugüne kadar başarılı çıktık. Bundan sonra da başarılı şekilde çıkacağız. Türkiye'yi geliştirmeye, büyümeye devam edeceğiz. Vesayet altında bir Türkiye istemiyoruz. Kendi kararını kendisi verebilen bir ülke istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Bu alanda da çok önemli gelişmeler sağladık. Demokratik alanda, temel hak ve hürriyetler alanında, ekonomik alanda çok önemli gelişmeler sağladık. Bundan sonraki süreçte de bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin gelişmesine, büyümesine katkı sağlayabilecek ne varsa yerine getireceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!