İşler: CHP ve MHP komployu biliyordu

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a yönelik montajlanmış kasetlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşler: CHP ve MHP komployu biliyordu
İşler: CHP ve MHP komployu biliyordu
GİRİŞ 26.02.2014 12:59 GÜNCELLEME 26.02.2014 13:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik son kaset komplosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İşler, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin dakikalar içinde gösterdikleri refleks kaset komplosundan önceden haberdar olduklarını akla getirmektedir.'dedi.

İşler'in açıklamaları şöyle:

'Montaj kaset komplosu sadece Sayın Başbakanımıza değil Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik uluslararası bir tezgahın parçasıdır, ahlaksızlıktır

CHP ve MHP'nin ve Genel Başkanlarının kaset komplosu üzerine balıklama atlamaları Türk siyaseti açısından talihsizliktir.

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin dakikalar içinde gösterdikleri refleks kaset komplosundan önceden haberdar olduklarını akla getirmektedir.

Telekulak skandalının ortaya çıktığı gün montaj kasetin yayınlanması paralel çetenin pisliğini örtbas etmeye yöneliktir.

Son olay paralel çetenin adeta kanser hücresi gibi bütün kurumlara sirayet ettiğini göstermektedir, pervasızlıkta sınır tanımamaktadır.

30 Mart'a kadar Sayın Erdoğan'a ve AK Parti'ye karşı paralel çetenin ahlaksız her yönteme başvuracağı bir kez daha anlaşılmıştır.

AK Parti olarak meşruiyetimizi kasetlerden değil, milletten aldık. Millet, 30 Mart'ta komplonun hesabını soracak, bütün oyunları bozacaktır. '

YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP den her şey beklerim, fakat MHP ?. MHPli değilim fakat bana uzak değildi, taki DSP- ANAP ile ortak olup koalisyon kurasıya Türkiyeyi batırasıya kadar sempatim vardı hele şu son olaylarda adete koyu so9lcu bir partigibi hareket etmesi Bitti benim için !
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BİLMESELERDİ CHP MECLİSİ YAZLIK SİNEMAYA ÇEVİRİRMİY'Dİ BİR DÜŞÜNÜN.?. Benim kanaatimçe emin olun bu olup bitenlerden dolayı CHP VE MHP Seçmenine bile gına geldi şimdi ONLAR BİLE TAYYİP DİYORLAR GERÇEK MAHDURUN GERÇEK TÜRKİYE SEVDALISINN YANINDA YER ALMAK İSTİYORLAR İNANMAZSANIZ 30 MART SABAHINI BEKLEYİN.VE GÖRÜN!!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadim Dostlar Platformu seçim kararını verdi! Resmen duyurdular: Milli Görüş'ün...
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu