Peygamberimiz sizin tweetlerinizle mi uğraşacak?

Başbakan Erdoğan Uşak'taki konuşmasında paralel yapının rüyalarına atıf yaparak, güldüren bir konuşma yaptı.

GİRİŞ 27.02.2014 17:06 GÜNCELLEME 27.02.2014 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kendisinin çok rüya görmediğini ama malum yapının çokça rüya gördüğünü söyleyen Erdoğan, "Bunlar Peygamberimizi rüyasında çokça görüyor ve Peygamberimizin twitleri ikiye katlayın dediğini söylüyorlar. Ben çok rüyada görmem bilyorsunuz bunlar Peygamberimizi rüyalarında gördüler. Tweetleri ikiye katlayın dedi. Ya Peygamber efendimiz sizin tweetlerinizle mi uğraşacak" diye konuştu. 

Samanyolu TV'de yayımlanan Şefkat Tepe dizisine de atıfta bulunan Erdoğan, "Biliyorsunuz bunlar Peygamber efendimizi Miraç'tan indirip kamyonete bindirdiler" dedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR KENDİLERİNE VAHİY GELDİĞİNİ BİLE İDDİA EDERLER!!!. Böyle saçmalık görmedim. ''Peygamberimizi gördüm. tweetleri arttırın'' diyorlar.
    Cevapla
  • 10 yıl önce Şikayet Et
    konuşma fedarel kurul. kardeşim yayırdır ya peygamberimizi niye karıştırıyorsunuz onun hakında yorum yapamasınız peygamberimiz efendimizin hakında siyasetle karıştırmayın ne yaparsanız yapın ama karıştırmayın çok şeyler var bir daha peygamber efendimizin ismini alıpta konuşma yapana ceza kesicem bu ne olursa olsun canım feda olsun peygmber efendimizin üzerine hiç kimsenin ama hiç kimsenin hati değildir. böyle bişey de ilk defa duyorum ayıp ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı