Saadet'ten Yahyalı'da gövde gösterisi

Sadet Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Yahyalı Cumhuriyet meydanında yapılan Büyük Yahyalı Mitingine iki binin üzerinde vatandaş katıldı.

Saadet'ten Yahyalı'da gövde gösterisi
Saadet'ten Yahyalı'da gövde gösterisi
GİRİŞ 22.03.2014 22:32 GÜNCELLEME 22.03.2014 22:49

Saadet Partisi Yahyalı ilçe Başkanı Yaşar BAYRAKTAR, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut ARIKAN ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Nuh TOSUN'un selamlama konuşmalarının ardından Yahyalı belediye başkan adayı M. Fatih ERDOĞDU bir konuşma yaptı.

Kayseri  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye yüklenen Erdoğdu, ''Muhalefetten olunca hizmet gelmez diye siyaset yapıyorlarmış, böyle bir siyaset anlayışı olmaz. 12 yıldır hiçbir şey yapmayanlar seçim havasına girince çalışmaya başladılar, burada Yahyalı diye bir ilçenin olduğunu anladılar, Daha önceden Yahyalı'ya yardım yapmamıza kanunlar imkan vermiyor diyen sayın Özhaseki, saadetin gücünü görünce 15 gündür KASKİ ekipman ve personeliyle Yahyalı'da Toki evlerinde  ve Kavacık mahallelerinde harıl harıl çalışmaya başladı, diyen başkan adayı Erdoğdu kalabalığa bu sizin başarınızdır dedi.

Ayrıca seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini isteyen  Fatih Erdoğdu, ilçemiz de görev yapan polis ve jandarma ekiplerine de teşekkür etti.

31 mart sabahında kazanma sevincini yaşayacaklarını söyleyen başkan adayı, kazandıkları takdirde Yahyalı'nın 41 mahallesiyle birlikte güle oynaya çalışacaklarını ve bütün Yahyalı'nın başkanı olacaklarını söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!