Duran Kalkan'dan küstah tehdit

Terör örgütü PKK'nın sözde liderlerinden Duran Kalkan, belediyelere atanan kayyumları tehdit etti.

Duran Kalkan'dan küstah tehdit
Duran Kalkan'dan küstah tehdit
GİRİŞ 17.09.2016 02:23 GÜNCELLEME 17.09.2016 05:35
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın sözde liderlerinden Duran Kalkan, belediyelere atanan kayyumları tehdit etti. Kalkan,  dedi.
 
"KÜRTLER ÇOCUKLARINI OKULA GÖNDERMESİN"
 
Öte yandan 14 bine yakın öğretmenin PKK ile ilişkili oldukları iddiasıyla açığa alınmasına ilişkin de konuşan Kalkan, öğretmenlerin zaten maaşla kültürel soykırım yaptıklarını savundu. Kalkan şu ifadeleri kullandı:
 
“Mevcut görevden alınan ya da alınacak öğretmenler şimdiye kadar maaş karşılığında memurluk yapıyorlardı. Ama Kürdistan’da öğretmenlik yapanlar Kürt çocuklarına ne öğrettiklerini görsünler. Soykırım sisteminin kendilerini kullandığını anlasınlar. Maaş karşılığında kültürel soykırıma hizmet etmek suça ortak olmaktır. Şimdi bu sisteme karşı mücadele ederek bu durumu telafi edebilirler. Okula el koymuşlarsa bir evde halkın çocuklarını kendi diliyle ve kültürüyle eğitmeyi öngörsünler”
 
Her fırsatta dağlara çağrılar yapan Kalkan, Kürtlerin çocukları okullara göndermemeleri çağrısında bulundu. “Kültürel soykırım fiziki soykırımdan daha tehlikelidir. Bu yüzden kültürel soykırım mekanları olan bu okullara çocuklar gönderilmemeli.”

 

YORUMLAR 127
  • &&& 7 yıl önce Şikayet Et
    senin konuşmaya hakkın yok etekli,cinsiyetsiz ve de cibiliyetsiz!
    Cevapla
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    Inadina okuyacagiz sen orda kızar kürt çocuğuyum ama terör degilim
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adi köpek. Çocuklar okula gitmesinde kendi gibi hain köpek mi olsun. Devlete kafa tutan hain serseri...
    Cevapla
  • Hazar 7 yıl önce Şikayet Et
    Fareler gibi mağara deliklerine saklanarak ahkâm kesmek tehdit etmek çok kolay,, bahoz erdal denilen lagam fareside çok ahkâm kesmişti tehdit etmişti,,sonu ne oldu ,,nerede şimdi cehennemin dibinde,,sende onun gibi gebereceksin parçalarını cımbız la bile toplayamayacaklar inşallah,, kürlerin sizin yüzünüzden yıllardır çektiği ıztırap yeter artık,,çünkü sen ve senin gibiler sadece ,, ermeni uşaklarısınız,,
    Cevapla
  • Yorumum 7 yıl önce Şikayet Et
    Silahlı iha (Bayraktar tb2 veya anka 2 veya vestel karayel) ile her saniye kandil izlenmeli ,7/ 24 bu it soyları eninde sonunda o delikten çıkacak çıktığı anda imha edilmeli.Elebaşlar imhası BTÖ nü başı kesilmiş tavuk gibi yönsüüz ve etkisiz kılacaktır.Bu uygulanmalı gerekirse radara yakalanmadan İrandaysa orada ıraktaysa her nerdeyse bu imha metodu uygulanmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…