Kılıçdaroğlu o soruya cevap veremedi!

Tokat'ın Turhal ilçesinde Şeker Fabrikası'nı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada Adil Öksüz ile kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Kılıçdaroğlu o soruya cevap veremedi!
Kılıçdaroğlu o soruya cevap veremedi!
GİRİŞ 28.09.2016 13:49 GÜNCELLEME 28.09.2016 13:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Şeker çalıştayına katılmak üzere dün Turhal'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu busabah ilk olarak Turhal Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti
 
Otelden fabrikaya yürüyerek geçen CHP lideri Kılıçdaroğlu, önce fabrika çalışanları ile görüştü. Daha sonra Şeker İş Sendikası Turhal Şube Başkanı Mehmet Elvan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek burada fabrikada çalışan geçici işçilerin sorunlarını dinledi. Geçici işçiler, kendilerine kadro verilmesi için yardım istedi.

O SORUYA CEVAP VEREMEDİ

Kılıçdaroğlu buradaki görüşmesi sonrası kendisine yöneltilen sorularını kabul etti, ancak kendisine yöneltilen 'Adil Öksüz MİT ajanı mı' sorusuna ise, 'O soru ayrı, onlar ayrı' şeklinde cevap verdi. Kılıçdaroğlu burada işçilerle öğle yemeği yedikten sonrası kapalı spor salonuna geçti.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Fırat23 7 yıl önce Şikayet Et
    adam boş teneke. vur ses çıkıyor ama içi bomboş. bir insan hem bu kadar fırıldak hem de nasıl bu kadar yüzssüz olur anlamak gerçekten zor.
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Soru sordukları kişiye bak sorun bakalım devlet nasıl karalanır
    Cevapla
  • Yasin Yuşa Küçük 7 yıl önce Şikayet Et
    Zırvalamış.Ne neden ayrı ?! konu neyin neden ayrı olduğu konusu değil.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da adam yerine koyup soru soruyolarya:))))) Altıdaaa üstüdeee KUKLADAROĞLU işte.. Ne söylediğinden ne de konuştuğundan haberi var
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu 15 temmuz darbe girişimini canı gönülden başarılı olmasını isterdi ama, darbeyi yapanlar kendilerince dindar kesim olduğundan korktular, kılıçdaroğlu Erdoğanı yok edeydiler ardından başarısız olsalardı demiştir ! ama zavallı bir türlü öğrenemiyor, Erdoğana bir şey olaydı Türkiye diye bir yer kalmamıştı !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!