Erdoğan'dan AK Parti'li vekillere uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Partili vekilleri ByLock konusunda böyle uyardı.

Erdoğan'dan AK Parti'li vekillere uyarı
Erdoğan'dan AK Parti'li vekillere uyarı
GİRİŞ 03.12.2016 10:54 GÜNCELLEME 03.12.2016 10:54
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Ak Parti'li bazı milletvekilleriyle Beştepe'de bir araya geldi. FETÖ ile mücadele konusunda kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, ByLock programının soruşturmanın en önemli ayağını oluşturduğunu söyledi.

GELİP BANA AĞLAMAYIN

Yürütülen soruşturmalarda 100 bin ByLock kullanıcısının tespit edildiğini kaydeden Erdoğan, "ByLock'tan yakalananlar 'Mağdurum' diye gelip bana ağlamasın" dedi. Konuşmasında AK Parti'li bir isimden örnek veren Erdoğan, bu partilinin ByLock çıkan oğlunu reddettiğine dikkat çekerek, "Herkesin böyle olması gerekiyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa değişikliği konusunda da önemli mesajlar verdi. Önümüzdeki hafta Meclis'e gelmesi beklenen teklife AK Parti milletvekillerinin tamamının sahip çıkmasını isteyen Erdoğan, sağlanan uzlaşı ortamının önemli olduğuna vurgu yaptı. Erdoğan, bu süreçte AK Parti teşkilatlarının çok sağlam durması ve çok çalışması gerektiğini sözlerine ekledi. Tüm terör örgütleriyle mücadele kararlılığını vurgulayan Erdoğan'ın gündeminde, HDP'liler de vardı.

Dokunulmazlıklar konusunda anayasa değişikliği öncesi cesur açıklamalar yapanların bugün kaçtığını kaydeden Erdoğan, "Terörle mücadelede kararlıyız. Teröre destek verme konusunda herkes hak ettiği cezayı bulacak" şeklinde konuştu. Erdoğan, Aladağ'da yaşanan ve 11'i çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınına ilişkin olarak da, "Ölen çocuklar bizim evlatlarımız, bize emanet. Yurt kime ait olursa olsun sorumluların üzerine gidilmeli" mesajı verdi.

SABAH

YORUMLAR 32
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    allah indinde bylok suç değil dikkatinizi çekerim. mahkemelerinizin mizanda yüz ağartması için evrensel ilahi kıstasları kullanın lütfen. ben sade bir uyarıcıyım. kimse babamın oğlu değil. ben demiştim derim mizandan geçerim.
    Cevapla
  • Bir Akpli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bylock tan bir haber olan ve Yasal olarak bilinen bir sendikanın uyesi olup, bir sene önce ayrılan gariban öğretmenin sucu meslekten atmak adaletmidir? Bylock vb gizli oluşumlara kesinlikle af olmasın. Ama Sadece geçmiş bir Sendika üyeliğinden dolayı insaların ekmeği ile oynamak asla Hakka ve adalete sığmaz diye düşünüyorum. Kendimize düşmandan başka birşey kazandırmaz. Bir anönce KHK kriterlerinin değiştirilmesi gerekeir.
    Cevapla
  • Ak partili 7 yıl önce Şikayet Et
    İkinize de söylüyorum yav he heee
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir yorum. Sendika üyeliğinden dolayı görevden alınanlar var.
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı parçalar çok kritik noktada duru o parçaları hemen çıkarıp alamazınız önce yapıyı güne almak gerekli, bu yüzden partilerde temizlik gecikiyor. Ama biz biliyoruz kimlerin hain olduğunu Hükümet gerekeni yapacaktır eminiz.
    Cevapla
  • Asaf hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Bylock kullanmaktan maksat ihanete taraf olmak onlarla işbirliğinde olmak. Yoksa kuru bir program değil. Hain bir evladın olmasını istiyorsan senin bileceği n iş
    Cevapla
  • salih 7 yıl önce Şikayet Et
    bu gün sen çocuğunu bylock kullandı diye terkedersin yarın ihtiyarlayınca da çocuğum bana bakmıyor diye ağlarsın ahirette ise evladına karşı mahcup olursun. hakka kul ol ki kula kulluktan kurtul.
    Cevapla
  • Qwerty 7 yıl önce Şikayet Et
    Hainler her zaman zararlıdır.Allah cümlemizi ve evlatlarımızı korusun
    Cevapla
  • Guest 7 yıl önce Şikayet Et
    Halinden hayır gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi