Başbakan: Bahçeli'yle tarihi anları inşa ettik

TBMM’de onaylanan anayasa değişikliğiyle ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Bahçeli'ye desteği için teşekkür etti.

GİRİŞ 22.01.2017 11:53 GÜNCELLEME 22.01.2017 12:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım'ın anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabulünün ardından Meclis'te basına kapalı gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı teşekkür konuşması basınla paylaşıldı.

MHP lideri Bahçeli ile MHP'li milletvekillerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Yıldırım, şunları söyledi:

SENARYO YAZANLAR BİR KEZ DAHA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADILAR

“Konuşanlar, senaryo yazanlar bir kez daha hayal kırıklığına uğradılar, bir kez daha tuş oldular. İnşallah milletimiz de bu mücadeleyi 'evet' oyuyla taçlandıracak, Türkiye yeni bir döneme girecek. Bir kez daha bu önemli kararın verilmesinde emeği geçen bütün kardeşlerimi, başta Sayın Cumhurbaşkanımızı olmak üzere tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. 7 Şubat'ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum.

RAHMETLİ TÜRKEŞ İLE ERBAKAN DA BU SİSTEMİ SAVUNDU

Rahmetli Türkeş bu sistemi istedi, rahmetli hocamız Necmettin Erbakan da bu sistemi savundu.

BAHÇELİ DESTEK VERDİ, YANIMIZDA OLDU

Danışman, koruma, hizmetli, çaycı, garson, bilumum çalışanlara teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın her bir ferdine buradan selamlarımı gönderiyorum. Onlara da gönülleriyle bizimle beraber oldukları için teşekkür ediyorum. Anayasa Komisyonumuzun Başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bu tarihi anın inşasına büyük katkı sağlayan MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli'ye, MHP milletvekillerine ve MHP teşkilatına teşekkür ediyorum"

YORUMLAR 24
  • nana 7 yıl önce Şikayet Et
    bazı siyasetçiler yaşı kemale erince Allah itibarını aldıktan sonra öbür aleme alıyor. Ama Sn Bahçeli bu anayasa değişikliği ile Halkın gözünde yüksek bir mertebeye ulaştı. Umuyoruz ki Rabbim onu itibarlı bir şekilde yanına çağıracak. Halka hizmet HAKKA hizmettir.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    AK Partiye yakın daima MHP olmuştur. Gelecekte Ana muhalefet partisi olmaya aday olmuştur. Bu sınavda MHP kazandı CHP kaybetti. Sandıktan çıkacak netice ile belli olacaktır.
    Cevapla
  • ccc 7 yıl önce Şikayet Et
    mhpnin kapısından girmemiş adamlar bizim ülkücülüğümüzü sorguluyor. akp+mhp oy toplamı %60 yapıyor referandumda % 60 altında oy alındığı zaman gercek mhplilerin oyunu göreceksiniz. ülkücü camianın %9o ı baskanlıga ve bölünmeyece karsı. kiminle anlasırsanız anlasın ülkücülerle anlasmadınız.
    Cevapla
  • engin 7 yıl önce Şikayet Et
    Liderini seçmekte özgürsün. Lakin, liderini orada burada sorgulamak TÜRK'ÜN TÖRESİNDE yoktur. Siz ve sizin gibilerden ÜLKÜCÜ değil anca mhpli olur, anladın onu sen ...
    Cevapla
  • alp 7 yıl önce Şikayet Et
    herkes milliyetçi oldu bir anda ne mutlu bize
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    önce vatan sizleri seviyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!