Müsteşardan Nihat Doğan'a sert tepki

Bir TV programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar"

Müsteşardan Nihat Doğan'a sert tepki
Müsteşardan Nihat Doğan'a sert tepki
GİRİŞ 24.02.2017 16:06 GÜNCELLEME 24.02.2017 16:06
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Bir TV programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar" ifadesini kullanan şarkıcı Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İpek, "Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir" dedi.

Gardiyanlara 'alçak' diyen Nihat Doğan'a müsteşardan yanıt Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, şarkıcı Nihat Doğan'ın canlı yayında infaz ve koruma memurlarına yönelik hakaret içeren sözlerine tepki gösterdi.

Müsteşar Kenan İpek yayınladığı mesaj şöyle: "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir."

YORUMLAR 68
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Doğan'ı bir kenara koyalım , şerefiyle çalışan infaz koruma memurları da bu konu dahilinde değil ,Konu FETÖ den yargılanan koruma memurları veya bu konuda yargılanan herkes, Mevzu vatan hainliği ve adliyeye takım elbise vs. ile gelen zanlıların Adliye'ye mi geliyorlar , Taksim'e gezmeye mi gidiyorlar olayında herkeste bir düşünce oluşmuş olmasıdır. Görünce bende yadırgadım , hoşuma da gitmedi . Müsteşar bey de biraz garip davranmış... Neden alındı acaba , sanıyorum bu yorumu okuyacak herkesin bir fikri vardır herhalde....
    Cevapla
  • vancan 7 yıl önce Şikayet Et
    bence tutuklu suçlu mahkum elbisesiyle gelmeleri gerekiyor haklıdır adam
    Cevapla
  • Ural okay 7 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Dogan incelenmesi gereken bi tip,bilinen renklerin disinda baska renklerede burunebilecek kabiliyette
    Cevapla
  • Süleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne diye dava edeceksiniz. Bütün Türkiye benzer duygular içerisinde. Herkese dava mı açacaksınız. Konu tüm arkadaş sohbetlerinde konuşuluyor. bence misafirlikleri yasaklayın.
    Cevapla
  • Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis bu yolda boşuna yalnızım demedi.Bu müsteşar gibi memurlar günün güçlüsü kimse onun yanında görünürler.Reis rahat ol milletçe yanındayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı