Külünk'ten sert açıklama: Millet prim vermez!

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, ' Milli değerlerimize saygılı olduğumuz gibi, Mustafa Kemal Atatürk'e de aynı şekilde saygılıyız.' dedi.

Külünk'ten sert açıklama: Millet prim vermez!
Külünk'ten sert açıklama: Millet prim vermez!
GİRİŞ 14.05.2017 16:54 GÜNCELLEME 14.05.2017 16:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Mustafa Kemal Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım'a yönelik çirkin ifadelerle" ilgili yaptığı açıklamada, Atatürk'ün, Osmanlı Devleti'nin onurlu bir subayı, Anadolu'da başlayan milli mücadelenin kahramanı, ilk Meclis ile Cumhuriyetin kurucu lideri ve ilk Cumhurbaşkanı olduğunu belirtti.
 
"MİLLET SUNİ GÜNDEMLERE PRİM VERMEZ"

Metin Külünk, şöyle konuştu: "Osman Gazi, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, 2. Abdülhamid gibi lider ve milli değerlerimize saygılı olduğumuz gibi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e de aynı şekilde saygılıyız. Bu manada ciddi bir tarih anlayışından uzak biçimde, çirkin ve seviyesiz polemiklerle yeniden Mustafa Kemal Atatürk'ün tartışılmaya açılmasını manidar buluyor ve şiddetle kınıyorum."
 

Külünk, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiği ve daha fazla toplumsal çabaya ihtiyaç duyduğu bu süreçte, milletin suni gündemlere ve fesat odaklara prim vermeyeceğine ve güçlü Türkiye yolunda ilerleyeceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Freiburg 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu vekil cok başarili.haftaya.ya ekonomi ihaleler bakani.yada diş işleri ikisinde ehil ve cok değerli bir bakanimiz olur inşallahhh.
    Cevapla
  • Cobru osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Īşine cebine bak vekilim.
    Cevapla
  • Zūrih 6 yıl önce Şikayet Et
    Metin kūllūnk yůzūnden isvicrede bura doğumlu cok gencimiz Ak partimize oy vermedi.kim bu.kimin himayeside istanbula başka genc vekilmi yok.hayret.
    Cevapla
  • Akkent 6 yıl önce Şikayet Et
    Metin.ya olduğun gibi görūn.yada görūndūğū gibi ol.Atatùrk hakkinda beynin başka dilin başka söylūyor.Allahdan başka kimseden korkma.seni isvicreden ve istanbuldan iyi tanirim.
    Cevapla
  • vatan61 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk kürt alevi sunni laik antilaik gibi fikirleri kullanarak çıkaramadıkları iç çatışmayı atatürke ve islama küfür ettirilerek cıkarmak gayretindeler yemezlerrrrrrr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar