Bahçeli: Mücadeleden dönmek devlete haramdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli teröre ilişkin yaptığı açıklamada, "Son terörist kalana kadar bunları imha etmeliyiz." dedi.

Bahçeli: Mücadeleden dönmek devlete haramdır
Bahçeli: Mücadeleden dönmek devlete haramdır
GİRİŞ 12.08.2017 16:01 GÜNCELLEME 12.08.2017 16:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli teröre ilişkin yaptığı açıklamada, "Boyunlarında efendilerinin tasma izi bulunan teröristleri her neredelerse, hangi delikte saklanıyorlarsa bulup tümden imha etmeliyiz. PKK'nın son teröristi kelepçelenmeden veya gömülmeden, son kanlı silah alınıp kırılmadan mücadeleden dönmek devlete haram, millete hakarettir" dedi. 

MHP'nin resmi Twıtter adresinden yapılan açıklamada, Trabzon'nun Maçka İlçesi kırsalında dün 15 yaşındaki Eren Bülbül isimli gencin terörist kurşununu ile ölmesine ilişkin, "Eren bak milyonlar #ErenİyikiVarsın diyor. Mekanın cennet olsun şehidim" denildi. MHP'nin resmi Twıtter adresinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de teröre ilişkin paylaştığı mesajlara yer verildi. Bahçeli mesajında, "Boyunlarında efendilerinin tasma izi bulunan teröristleri her neredelerse, hangi delikte saklanıyorlarsa bulup tümden imha etmeliyiz. PKK'nın son teröristi kelepçelenmeden veya gömülmeden, son kanlı silah alınıp kırılmadan mücadeleden dönmek devlete haram, millete hakarettir" dedi. 

YORUMLAR 10
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli allah seni düyada ve ahirette anlın pak olsun
    Cevapla
  • tımarcı yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Sayın Bahçeli, Sizi Saygıyla Selamlıyorum
    Cevapla
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Onun için de istikamet AFRİN. Cumhurbaşkanımız hiç merak etmesin biz biraz önce Isparta mitinginde söz verdik. Etrafımızı kuşattıklarını sanan ahmakların kuşatmalarını yarmak için can vermeye hazırız.
    Cevapla
  • Mhp akp 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaradan rabbim cumhurbaşkanımızıda sn bahceliyide başımızdan eksik etmesin inşallah müslüman aleminin her ikisinin icrat ve düşüncelerine ihtiyacı var
    Cevapla
  • Sabahiddin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli gerçekten millet ve vatan sever, devlet adamıdır. Sonuna kadar bu devleti bölmek isteyenler imha edilecektir. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'