Hükümetin önemli isminden çarpıcı sözler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ AK Parti'deki istifa süreçleriyle ilgili konuştu.

Hükümetin önemli isminden çarpıcı sözler
Hükümetin önemli isminden çarpıcı sözler
GİRİŞ 19.10.2017 12:34 GÜNCELLEME 19.10.2017 14:18
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bekir Bozdağ, AK Parti'li belediyelerdeki istifalar için, "AK Parti değişimi esas alan bir partidir. Kabinede değişim oldu, MYK'da değişim oldu, yerel yönetimlerde değişimler yaşanıyor. Bu dinamiğin esası da halkımızın değerlendirmesidir. Biz halkın talimatı ile siyaset yapan bir partiyiz. Burada halkın ne istediğini görerek hareket ediyoruz. Halktan helallik isteyip hakkını da helal edip mevcut pozisyonlarına göre adım atmaları beklenir. Ortaya çıkan tablodan sonra doğru olan bunu ortaya koymaktır. Artık bu saatten sonra etik olan bu çerçevede bir adım atmaktır. Görevlerinden ayrılmaları 2019'a giden süreçte partimizinn güçlenerek bu yolda yürümesine büyük bir destek olacağı gibi kendilerine de imkan açacaktır. Bir aksama var, siz bu sıkıntı olduğu zaman müdahale etmeyecek misiniz? Bu bir nevi maçta aksıyan yerde teknik direktörün değişiklik yapması gibidir. Böyle bir değişikliği yapma ihtiyacı duyuyorsa teknik direktör, yapacak" dedi.

SOYLU'DAN DA AÇIKLAMA

Muhalefet milletvekillerinin, bazı AK Parti'li belediye başkanlarının istifasına yönelik eleştirilerini de yanıtlayan Süleyman Soylu, şunları söyledi:

"YOLSUZLUK YAPANIN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ"

"Bir cümle de İçişleri Bakanı olmam vesilesiyle belediye başkanlarına girdiğiniz için söylemek istiyorum. Bakınız, yolsuzluk yapan kim olursa olsun, kanuna aykırı davranan her kim varsa, bu belediye başkanıdır, X'dir, Y'dir, Z'dir, bizim yetkimiz dahilinde biz gözünün yaşına bakmayız. Bu saatten sonra muhalefet belediyeleri de, iktidar belediyeleri de nasıl gözünün yaşına bakmayacağımızı görecekler. Ama o zaman oralardan da ses çıkarmasınlar"

YORUMLAR 36
  • sonsöz 6 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin kurtulusu icin degisim hepimiz icin sart, Allah bizi islah eylesin.
    Cevapla
  • Erkan Yanbul 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizi rahmetiyle islah eylesin.
    Cevapla
  • atçeken 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum ,Yerine kim gelecek acaba, Melih Gökçek ten daha iyi
    Cevapla
  • Turkoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğunda PKK, batıda mütahitler.
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Melih bey ver cuma günü istifanı mübarek gündür. Yaptıkların için teşekkür ederiz. Son yıllarda sosyal medyaya çok kaptırdın işi gücü bıraktın.
    Cevapla
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla bir şey dönüyor ben anlamadım Hiçbir güç sınırsız değildir Kurtlar vadisi dizisi aklıma geldi Sonunda o da bitti dikkatli olmalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!