Kılıçdaroğlu'na Tekirdağ'da büyük şok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, toplu açılış töreni için geldiği Tekirdağ’da konuşma yapacağı salonun karşısındaki binaya protesto amaçlı pankart asıldı.

Kılıçdaroğlu'na Tekirdağ'da büyük şok!
Kılıçdaroğlu'na Tekirdağ'da büyük şok!
GİRİŞ 18.11.2017 04:35 GÜNCELLEME 18.11.2017 04:46
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak için bugün Tekirdağ’a geldi. Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen 153 milyon TL’lik toplu açılış töreni sırasında, karşıdaki yüzme havuzu binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce protesto amaçlı pankart asıldı. Pankartta “Faşist diktatör arıyorsan aynaya, milletine hizmetkar arıyorsan Reise bak” yazıyordu.

 

CHP'LİLER PANKARTI İNDİRDİ

Asılan pankartın ardından CHP Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve gençlik kolları pankarta müdahale ederek indirdi.

Pankartın kim ya da kimler tarafından asıldığı öğrenilemedi.

 

YORUMLAR 53
  • Eyt 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne bitmez cile . Kılıçdaroğlu olmuyor cekil artık köşeye.
    Cevapla
  • Bilen bilir 6 yıl önce Şikayet Et
    ne oldi ne oldi pek kıymetli ifade düşünce fikir özgürlüğü savunucusu chp neden asılı pankartı indirdiniz sizler istediğiniz gibi kadar yok biz basın ifade fikir düşünce özgürlüğünü savunuyoruz deyin durun yok hizmeti chp yapıyor yalanını 7 gün 24 saat konuş dur YIL 2017 Milletimiz her şeyi biliyor görüyor hiiç bilmiyorsak internetten Türkiyemizde,ki chp'li yıllar yazıyorum bütün yalanlarınız iftiralarınız Hainlikleriniz ŞER Zulümleriniz ortaya tek tek çıkıyor önümüze yapar gibi dökülüyor.,
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Asanları kutluyorum
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAM NASIL HALA CHP DE BAŞKAN AKLIM ALMIYOR..? CHP tabanı bunu açıklasın..K.K.da bizim göremediğimiz gizli bir meziyeti mi var..?
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    yerinde ve zamanında olmuş tabiii anlayana yoksa tınnn....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...