Şehitlere küfür eden CHP'li Aldan tehdit savurdu

15 Temmuz'da tanklara karşı göğsünü siper eden vatandaşlara "it" diyen CHP'li Aldan, şimdi de kendisine hakaret edenleri tehdit etti.

GİRİŞ 31.12.2017 10:27 GÜNCELLEME 31.12.2017 19:19
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün 15 Temmuz'da düzenlediği kanlı darbe girişiminden sonra örgüte karşı sessiz kalan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, darbeyi püskürten milleti hedef aldı.

KAHRAMANLARA "İT" DEDİ

FETÖ'cü teröristlere  karşı göğsünü siper eden millete "it" deme küstahlığında bulunan CHP'li Aldan, gelen eleştirilere yanıt verdi.

"ŞİMDİYE KADAR YANLARINA BIRAKMADIM"

Halk TV canlı yayınına telefonla bağlanan Aldan, "Ben neyi söyleyip söylemeyeceğim, neyin hakaret olup olmadığını bilen en iyi kişiyim. Ben bu söylenenlerle ilgili susacağım. Her türlü şeyin hesabı görülür birgün. Bana hakaret edenlerin şimdiye kadar yanlarına bırakmadım." ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "26. dönem Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında 26.12.2017 tarihinde katıldığı bir radyo programında sarfettiği sözler nedeniyle soruşturma başlatılmış olup, kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullanılmıştı.

YORUMLAR 124
  • muzaffer 6 yıl önce Şikayet Et
    laaww hee heeee...
    Cevapla
  • demirci 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı pis,ruhu kirli,aklını şeytana satmış,bedenini yaratılışa muğayir kullanan zavallı ve basit bir tip.Fazla ciddiye almaya değmez bence.Küpte ne varsa dışınada o sızıyor haliyle.
    Cevapla
  • sivas 58 6 yıl önce Şikayet Et
    elbet bir gün seninde yanına kalmaz vatan düşmanı....
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin derdiniz rte neden halka küfrediyorsunuz,isteyen destekler vs ,bizde sizi sandıkta aşağılıyoruz ,aşağılayacaz yarın oy istemeye sokaklara inersiniz.
    Cevapla
  • cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet hiç bir şey cezasız kalmaz.İsraile,abd ye.ypg ye haksızlıklara gıkları çıkmayanlar ucuz kahramanlıklar peşinde.15 Temmuz bu yüce milletin vatansever evlatlarının neler yapabileceklerini göstermiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi