Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül'e tepki

Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.01.2018 13:54 GÜNCELLEME 05.01.2018 14:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım: Oyun gibi bu davayı tüm dünya izledi. Bizim için bir kıymeti yoktur. Türkiye kendisine yapılanın karşılığını verecektir. 

CHP'li Beşiktaş Belediyesi hakkında neler söyleyeceksiniz?

Bu bir hukuki süreçtir. Kamu gücünü kullananlar kamu menfatini korumak zorunda. Bunun hukuk içinde karşılığını alması gayet normaldir. Seçimden seçime geçen süre içerisinde sadece hizmetle sorumlusunuz.

Bakan Soylu'nun sözleri için neler söyleyeceksiniz?

İçişleri Bakanımız bu konuya dikkat çekmesi için yapılmış bir açıklamadır. Bu işin nasıl alçakça bir iş olduğunu, en şiddetli şekilde üzerine gidilmesi gerektiğinin altını çizilmiştir. Kimse hukuktan üstünde değildir. Cezayı verecek olan hukuktur. 

Abdullah Gül'ün KHK açıklamaları için neler diyeceksiniz? 2019'da muhalefetin adayı olur mu?

Kendisi bu partide beraber yola çıktığımız bir arkadaşımız. Cumhurbaşkanı ve Başbakan'lık yaptı. Biz her zaman onu dinleriz. Ama bu konuşmaların polemik konusu olmasını tasvip etmiyoruz. 

YORUMLAR 24
  • cafer 6 yıl önce Şikayet Et
    suyunu ısıtıyor besbelli ama çevresindekilerin ne mal olduunu bilemeyecek kadar saf olursa kendi sonunu millet nezdindeki itibarını sıfırlar bu böyle biline
    Cevapla
  • hacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Akp lilerde şoye bir hstalık var.Belge gösterirsen sahte,tpe gösterirsen montaj,muhalif olursan ya fetöcü,yada pkk lı derler.kim fetöye ve pkkya bulaşmışne şekile desteknolmuşşa Allah belasını versin,inanmıyanlarında belasını versin.
    Cevapla
  • saltoli 6 yıl önce Şikayet Et
    hani birsoz var imam samilin guzelbirsozu hepderim de coookk derin dusun celere dalarim derki salihinsan kisin gunesinden dostun hsininden allaha siginirim
    Cevapla
  • babo 6 yıl önce Şikayet Et
    gül çok önemli bir siyasetçi, ve Türkiye onu seviyor
    Cevapla
  • cemil 6 yıl önce Şikayet Et
    güle cumhurbaşkanlığında kim arka çıktı reis,onu alaşağı yapıyorlardı.o makama reis sayesinde geldi,jakoben laikçiler onu dar edecklerdi,gezi olayında 15 temmuz olayında neden sesin çıkamadı,24 arlıkta nerdeydin sayın gül neden reise açık destek vermedin.hiç utanmıyormusun,nasılm dava arkadaşısın.akparti seçmeninin gözünde artık bitme arefesindesin.yazık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!