Numan Kurtulmuş'tan Abdullah Gül yorumu

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, ''Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan’a karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkmaz” dedi.

Numan Kurtulmuş'tan Abdullah Gül yorumu
Numan Kurtulmuş'tan Abdullah Gül yorumu
GİRİŞ 13.01.2018 21:46 GÜNCELLEME 13.01.2018 21:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2019’da Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusunu yanıtlarken, “Tanıdığım kadarıyla, bildiğim kadarıyla Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan’a karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkmaz” dedi.

Antalya’da buluştuğu gazetecilerle 2017 yılını ve 2018 projelerini anlatan Kurtulmuş, siyasi konulardaki soruları da yanıtladı.

ERDOĞAN ADAY OLACAK

Kurtulmuş, bir gazetecinin “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday olmama ihtimali var mı” sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Siyasi hareketlerin doğal liderleri hareketleri sürüklerler. Çok açıktır, Tayyip Erdoğan AK Parti siyasi hareketinin, AK Parti’nin bugün temsil ettiği siyasi çizginin doğal lideridir. Ve çok tabii olarak da Cumhurbaşkanlığı seçiminin en kuvvetli adayıdır. Doğal olan bu. Bunun dışında arayışlar, temennileri olanlar vesaire veya bu hareketin içerisinde bir farklılaşmayı ortaya çıkarmak ümidinde olanlar olabilir, ben biraz da onun için söylüyorum; Sayın Abdullah Gül’ün böyle bir tavır içerisinde olacağını zannetmiyorum.”

YORUMLAR 19
  • M. Salmaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    2012'de Cumhurbaşkanını halkın seçmesine yönelik düzenlemeler yapılırken gazetelerde "Abdullah Gül ve Sezer tekrar aday olamayacak" tarzı haberler yapılmış (halk tarafından 5+5 iki defa seçilmek mümkün, Sezer ve Gül ise 7 yıl Cumhurbaşkanlığı yapmıştır). Bir de Gül mecliste seçildiği zaman CHP şiddetle karşı çıkmıştı. Şimdi başka aday mı bulamıyorlar?
    Cevapla
  • hey 6 yıl önce Şikayet Et
    bence ali babacan gibi geliyor proje
    Cevapla
  • emrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    çıksında görsün bu millet kimin yanında,
    Cevapla
  • eski cem mens. 6 yıl önce Şikayet Et
    derin yapı dış yapı hergün 100 aday düşünüyor ertesi gün buda olmaz diyor.Abdullah gülü gösterip ak partiden ve mhp den oy çalmak isteniyor. oylar yaklaşık ak parti %52 muhalefet % 49 aradaki açığı kapatma telaşındalar amerika gerekirse 200 milyarı gözden çıkartıp aşiretlere para basacak-köy ağalarına para verecek-çoğunluğu olan etrafı geniş olan profesör ve sohbet hocası herkese para basacak, mhp nin yarısı ıyı partiye kaydı onları para ile satın aldı
    Cevapla
  • atmaca 6 yıl önce Şikayet Et
    abdullah gül sayın erdoğana karşı aday olamaz ancak karşı cepheye destek vermek isteyebilir ne desteği varsa şayet birinin vatana millete hizmet etme isteği varsa bütünleşmesi lazım yoksa git evinde otur kardeşim yaşadığın kadar yaşayamazsın bu işler bitmez baş olmaya çok heves yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu