Yeşiller'den NATO’ya Afrin çağrısı

Almanya’da Yeşiller partisin eş başkanı Annalena Baerbock, NATO’dan daimi temsilciler düzeyinde, TSK’nın Afrin’deki Zeytin Dalı harekatını değerlendirmek amacıyla acil toplanmaya talep ettiklerini belirtti.

Yeşiller'den NATO’ya Afrin çağrısı
Yeşiller'den NATO’ya Afrin çağrısı
GİRİŞ 22.02.2018 00:58 GÜNCELLEME 22.02.2018 00:58
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

DPA ajansının haberine göre Annalena Baerbock, “Türkiye’nin Afrin’deki askeri eylemleri ışığında NATO mevcut durumu inceleyerek askerlerin çekilmesinde ısrarcı olması gerekiyor” dedi.

Baerbock, Türk askerlerinin, ABD’nin dolaylı olarak desteklediği güçlerle çatışmaya girebileceğini, bunun da NATO anlaşmasının ihlali anlamına geleceğine işaret etti.

YORUMLAR 28
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    çayda verimmi
    Cevapla
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Her gelen NATO yu toplantıya çağırıyor nedense. Çağırın çağırın toplanınca da bi güzel kısır köftesi ayran güzel olur sonra da dağılın evlerinize başka da bi hlata yaramaz toplantınız zaten.
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman sol partisi kominist,leninist pkk terör yanlısı bir partidir.
    Cevapla
  • Ali ve Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar neyin peşinde? ABD hertarafı kan gölüne çeviriyor ses yok, Kürtleri Solcu sanacak kadar saf bunlar, kürtlerde bu saflığı iyi kullanıyorlar. Yezitlere sahip çıkmak, haç gibi şeylere sahip çıkarak bu naif avrupayı kandırıyorlar, tarih gösterecek PKK'nın Türkiyede geleceği yok ama Irak ve Suriyede Sünni Kürtler başta Alevilere ve diyerlerine zulum yapacaklar.
    Cevapla
  • işin aslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede katledilen çocuklar bunların hiç umurunda değil. İnsan haklarından bahseden bu mahlukatların ne kadar insan oldukları ortada düşündükleri tek şey kendi çıkarları.Bunlar kafir zümresi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri