Başbakan Türkiye'deki Afrinli sayısını açıkladı

Başbakan Yıldırım Milli Denizaltı Projesi'nde, Muratreis denizaltısının ilk kaynak töreninde Türkiye'deki Afrinli sayısını açıkladı.

GİRİŞ 25.02.2018 13:08 GÜNCELLEME 25.02.2018 17:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, "Tamamen PKK/PYD/YPG-DEAŞ bölgeden temizlendikten sonra evlerinden, barklarından ayrılmak durumunda kalan ve Türkiye'de misafir ettiğimiz yaklaşık 350 bin Afrinli topraklarına dönecek, orada huzur içerisinde yaşamlarını devam ettirecekler" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım: Afrin'de Kürt, Türkmen ve Arapları terör örgütünden kurtarmak için Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattık. İnşallah tamamen temizleyeceğiz. Yeni nesil denizaltılarımız çok ileri teknolojiye sahip olacak. Türkiye hem askeri hem de ticari alanda denizcilikte önemli adımlar atıyor. 

YUNAN VE RUMLARA SON UYARI

Türkiye bugün hem yurt içinde hem yurt dışında terörle mücadele ederken bazıları fırsatı ganimet bilerek Ege’de Akdeniz’de bir takım komplolar bir takım tezgahlar peşindeler.

Buradan açık ifade ediyorum... Şartlar ne olursa olsun, Türkiye, deniz kuvvetleri olarak her hal ve şartta her türlü tehdidi bertaraf edecek güçtedir. Kimse yanlış hesap yapmasın.

 

 

 

YORUMLAR 4
  • SORU 6 yıl önce Şikayet Et
    dönerler bekleyin.. bizim binada bile 5 suriyeli aile avr..bir aile görünüyorlar 3 aile birarada yaşıyrlar. ev sahiplerine gün dopğdu 400 500 lik kirayı 800 tl yükseltiler..
    Cevapla
  • Acaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Gönderebilirseniz helal olsun size derim...
    Cevapla
  • SaKaRYa 6 yıl önce Şikayet Et
    helalll
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Basbakanim arkandayiz ama su amerikali generalin münbicte bize demis oldugu yanlis hesap cümlesini söylemeyin biz kendi sözlerimizi söylesek daha güzel olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak