AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı

AK Parti Sözcüsü Ünal, CHP'nin seçim güvenliğiyle ilgili görüşmelerine ilişkin, 'Maalesef CHP'nin görünen o ki derdi seçim güvenliği değil, bu konuda bir meşruiyet krizi oluşturmak, kafa karıştırmak' dedi.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı
GİRİŞ 05.03.2018 19:17 GÜNCELLEME 05.03.2018 20:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin MYK toplantısı devam ederken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

ŞEKER FABRİKALARININ ÖZELLEŞTİRME KAPSAMINA ALINMASI

 

Ünal, şeker fabrikalarının özelleştirme kapsamına alınmasına ilişkin, "Kazanılmış hakların herhangi bir şekilde kaybına fırsat vermeden, yine özellikle pancar üreten çiftçilerimizin hiçbir şekilde mağdur olmasına izin vermeden gerçekleştireceğimiz bir düzenlemeyi konuşuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda herhangi bir müdahalesi söz konusu olmayacak." dedi.

CHP'NİN SEÇİM GÜVENLİĞİYLE İLGİLİ GÖRÜŞMELERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, CHP'nin seçim güvenliğiyle ilgili görüşmelerine ilişkin, "Maalesef CHP'nin görünen o ki derdi seçim güvenliği değil, bu konuda bir meşruiyet krizi oluşturmak, kafa karıştırmak. Sekiz defa kaybettikleri seçimi dokuzuncu defa kaybedeceklerini bildikleri için bugünden buna bir bahane hazırlamak gibi bir gayret görülüyor." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir hata oluştu! Muhalif yorumunuz yayınlanamıyor ve yanlışlıkla yayınlanan eleştirileri beğenemiyorsunuz! Yapma yav. Bak sen şu tesadüfe(!)
    Cevapla
  • MEHMET KOPMAZ 6 yıl önce Şikayet Et
    siğara fabrikaları özelleşip biz çalışanlara da özlük haklarınız kaybolmayacak demişlerdi 4-c ile 8 yıldır bizi diz boyu madur ettiler.BİZİM MADURİYETİMİZ GİDERİLMELİ
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    kaç tane fabrika yaptınız ondan bahset. olanlarıda satıyorsunuz ve bizden bunu kabullenmemizi bekliyorsunuz ,çok yazık...
    Cevapla
  • mariano 6 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş dönemlerde yapılan özelleştirmeler aklıma geliyoda inş bu fabrikalar böyle olmaz
    Cevapla
  • barajı artırın 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke şu CHP baraj altında kalsa da kurtulsak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak