BBP lideri Destici'den Afrin açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Devletimizin, kahraman ordumuzun teröre karşı hem sınırlarımız içinde, hem sınırlarımız dışında verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.' dedi.

BBP lideri Destici'den Afrin açıklaması
BBP lideri Destici'den Afrin açıklaması
GİRİŞ 06.03.2018 21:03 GÜNCELLEME 06.03.2018 21:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

BBP lider Mustafa Destici, Kilis Valisi Mehmet Tekinaslan'ı ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce Hatay'da temaslarda bulunduklarını, bugün de Kilis'e geldiklerini söyledi.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlara destek verdiklerini belirten Destici, "Devletimizin, kahraman ordumuzun teröre karşı hem sınırlarımız içinde, hem sınırlarımız dışında verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Fırat Kalkanı Harekatı ile başlayan, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı ile süren operasyonları sonuna kadar destekliyoruz. Şu anda kahramanca mücadele eden askerlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun." diye konuştu.

Kilis'in, Suriye'deki terör örgütlerinden etkilenen kentlerin başında geldiğini ifade eden Destici, kentte roketli saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Kilis halkının terör örgütlerine karşı dimdik ayakta durduğunu vurgulayan Destici, "Kilis halkının devletini, askerini, vatan toprağını sahiplenişi takdire şayan ve her şeyin üstünde. Ben halkımıza ve bölgede yaşayan insanımıza hem şahsım, hem camiam, hem de ülkem adına şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten büyük bir kahramanlık mücadelesi verilirken, onlar da bu mücadelenin en üst sıralarına isimlerini altın harflerle yazdırıyorlar." dedi.

Destici, Kilis halkının sığınmacılara da çok güzel ev sahipliği yaptığını dile getirdi.

Kilis'in teşekkürün yanında desteği de hakettiğini dile getiren Destici, şöyle konuştu:

"Kilisli esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin, iş adamlarımızın, vatandaşlarımızın ne tür problemleri varsa bunların süratle giderildiğini görüyoruz. Daha ziyadesiyle yapılması lazım. Sayın valimiz, diğer görevliler, bu konuda da elinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar. Biz buraya gelmeden önce esnafımızın, tüccarlarımızın başta vergi borçları olmak üzere ertelenmesini, bir kısmının silinmesini ve her türlü desteğin verilmesini beklediğimizi belirtmiştik. Çünkü sosyal barış adına da bu çok önemli. Bu harekatlara destek veren Kilis halkı, her şeyin en iyisini hak ediyor diye düşünüyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Mamos 6 yıl önce Şikayet Et
    Desticiyi pek samimi bulmuyorum tabanından korkuyor diye böyle açıklamalar yapıyor bence
    Cevapla
  • Atsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah Mustafa reis. Allah yardımcın olsun. Rabbim ordumuzun yâr ve yardımcısı olsun. Kurşunları bol, terörist leşi çok olsun.
    Cevapla
  • Sivass 6 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Muhsin başkan hayatta olsaydı destekliyoruz açıklaması bile yapılmazdı çünkü Muhsin başkan cephede bile olabilirdi. Muhsin başkan siyaset adamı değil dava adamıydı. BBP yi BBP yapan bu ruhtur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı