AK Parti'den 'ittifak' açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal 'Cumhur ittifakı' için, "Bu ittifak toplumun birliğini sağlamak için kurulmuştur. Sayın Bahçeli 15 Temmuz sonrası büyük bir sorumluluk örneği göstermiştir. " ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 12.03.2018 11:40 GÜNCELLEME 12.03.2018 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ülke TV'de Mehmet Acet'in gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.2019 yılında yapılacak seçimler için oluşturulan Cumhur İttifakı'na ilişkin konuşan Ünal CHP'nin hiçbir zaman çözümün yanında olmadığını vurgulayarak "Bu ittifak toplumun birliğin, beraberliğini, devletin bekasını sağlamak için kurulmuştur.  CHP bugüne kadar hiç bir zaman çözümün, milletin ihtiyaçlarının yanında oldu mu, hayır." dedi. 

BAHÇELİ BÜYÜK SORUMLULUK ÖRNEĞİ GÖSTERDİ

Ünal sözlerine şöyle devam etti;

"Sayın Bahçeli 15 Temmuz sonrası büyük bir sorumluluk örneği göstererek meselenin çözümü için her türlü katkıyı sağlayacağını söylemiş ve verdiği sözde de durmuştur. Kılıçdaroğlu da 15 Temmuz sonrası her türlü katkıyı vereceğini söylemiş ama 3 gün sonra FETÖ'nün 'kontrollü darbe' sözlerini içeride kullanmaya başlamıştır."

 

 

YORUMLAR 4
  • r k 6 yıl önce Şikayet Et
    ittifak edelim derken milletçiliğe ırkçiliğa kaymak büyük bir zulüm olur bunun belirtileri hissediliyor aman dikkat etmeli hükümet
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    ittifak çok daha geniş tutulmalı.
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    hepimiz zamaninda kendisini milliyetcilik konusunda cook elestirdik cook kizdik ama adam KİNG çikti. Sonunda dogru yolda olduğunun en güzel kanitini sundu milletimize ALLAH binlerce kez razi olsun senden sayin DEVLET BAHCELİ
    Cevapla
  • memoli 6 yıl önce Şikayet Et
    eywallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak