Mahir Ünal'dan net 'ittifak' açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim ittifakı çalışmalarında Saadet Partisi ile yapılan görüşmeye ilişkin çarpıcı detaylara değindi.

GİRİŞ 14.03.2018 11:01 GÜNCELLEME 14.03.2018 11:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Habertürk'te katıldığı programda seçim ittifakında gündeme gelen Saadet Partisi ile ilgili iddialar hakkında net konuştu.

Ünal, ''Bizim hiçbir partiye kapımız kapalı değil ama Saadet Partisi'nin ittifakın içinde hiçbir zaman olmak gibi bir niyeti olmadı. Bizimle herhangi bir ittifak içinde olmak adına çabası, gayesi olmadı. Herhangi bir şekilde niyet bile ortaya konmadı. Saadet Partisi'nin bundan sonra ne yapacağına yine Saadet Partisi karar verecektir. Sanki yüzde 10-15 oy oranında yüksek bir popülerlik kazandırılmasının da sanki bir kilit parti gibi konuma taşınmasını da siyasi olarak gerçekçi bulmuyorum'' dedi.

 

Ünal'ın açıklamaları:

SAADET PARTİSİ HİÇBİR NİYET ORTAYA KOYMADI

Saadet Partisi bu ittifakın içinde olmak istemediğini açıkladı. Hiçbir zaman AK Parti ile ittifak düşünmedi zaten. Biz hiçbir yapıya karşı, yani en başta da söyledim, bunu bir milli mutabakat olarak görüyoruz. Bizim hiçbir partiye kapımız kapalı değil ama Saadet Partisi'nin ittifakın içinde hiçbir zaman olmak gibi bir niyeti olmadı. Bizimle herhangi bir ittifak içinde olmak adına çabası, gayesi olmadı. Herhangi bir şekilde niyet bile ortaya konmadı.

SP'Yİ KİLİT PARTİ GİBİ GÖSTERMEK GERÇEKÇİ DEĞİL

Onların ne yapıp ne yapmayacağı konusunda benim bir niyet okumam söz konusu değil. Saadet Partisi'nin bundan sonra ne yapacağına yine Saadet Partisi karar verecektir. Sanki yüzde 10-15 oy oranında yüksek bir popülerlik kazandırılmasının da sanki bir kilit parti gibi konuma taşınmasını da siyasi olarak gerçekçi bulmuyorum.

YORUMLAR 13
  • hikmethoca 6 yıl önce Şikayet Et
    saadet yöneticileri ne çabuk unutular chp nin Rahmetli hocamıza neler ettiklerini.
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partinizi konuşan çok bay zevatlar. hemde dün sövenler yabaz gerici bezirgan diyenler nedense Saadet’i çok iyi konuşuyorlar. milli görüşçülük bu hale gelmiş ve kendilerini dünkü düşmanlarının övmesinden memnun olanlar Allah bir yastıkta kocatsın ne diyelim. biz burdayız. rahmetli erbakan ın kemikleri sızlıyordur.
    Cevapla
  • Muammer çatal 6 yıl önce Şikayet Et
    gel gel saadet e gel
    Cevapla
  • birlik beraberlik 6 yıl önce Şikayet Et
    aman allah korusun siz chp hdp ye gidin
    Cevapla
  • ramazan ersan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne saadeti ya böyle bir parti yok artık sadece tabelası var üç beş kendini siyasetçi sanan erbakan hocanın yolunu terketmiş kişiler var vatandaşı istismar etmeye çalışan o makam sayesinde şan şöhret ve para tırtıklamaya çalışan chp ile bile ittifak yapacak zihniyette kişiler var..
    Cevapla
  • Abdullah GÜMÜŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Hah işte böyle paşaaa paşaaa Saadet Partimizi konuşacaksınız.
    Cevapla
  • muso 6 yıl önce Şikayet Et
    git işine yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!