Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a skandal sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağza alınmayacak haddini aşan sözler sarf etti.

GİRİŞ 27.03.2018 14:14 GÜNCELLEME 27.03.2018 16:11
Bu Habere 513 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağza alınmayacak haddini aşan sözler sarf etti.

Kılıçdaroğlu, milletin yüzde 52'sinin oyunu almış Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'İşgalci' dedi. 

İşte haddi aşan sözler: 

 

 

Sen Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat sen gayri millisin. Sen işgalcisin işgalci. 2019'da bu ülkenin kadınları seni oradan indirecekler" dedi.

‘FETÖ’NÜN BİR NUMARALI SİYASİ AYAĞI…’

OHAL’den sonra bakanlar açıklama yaptı. Askeriyedeki FETÖ’cüleri temizledik diyorlar, Milli Eğitim’dekileri temizledik, yargıdaki FETÖ’cüleri temizledik diyorlar. Peki neden siyasi ayağı yok. Buradan ilk kez söylüyorum, FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı, Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden zattır. Bir numaralı siyasi ayağı.. Versin mahkemeye ispat edeceğim.”

TERÖR YANDAŞLARINA DA DESTEK

Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayları hatırlatarak, "Sizi üniversitede okutmayacağım diyor. Sen kimsin ya.. Sen kimsin de okutmayacaksın. Üniversiteler babanın malı mı? Bu ülkenin malı. Devletin tepesinden üniversiteler dizayn edilmez" şeklinde konuştu.

AK PARTİ'DEN TOKAT GİBİ SÖZLER

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki sözlerine yanıt verdi. Ünal, "Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusu. Siyaset ağır mitomani vakasıyla karşı karşıya" dedi. 

 

YORUMLAR 513
  • Türkiye, 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşların yorumlarını okuyorum. İnsanın yapısı gereği, karşıt bir fikre hemen itham ediyoruz. Ama unuttuğumuz bir şey var, Adama beddua ettikçe tutuyor, tuttukça da, daha fazla beddua ediyoruz. Arkadaşlar bu durumdan kurtulması için Allah cc. yardım etsin, bir an önce şifasını versin diye dua edin ki, düzelip doğruları konuşmaya başlasın. ( Biraz da mizah olsun)
    Cevapla
  • hkt 6 yıl önce Şikayet Et
    normal insan bu lafları etmez.
    Cevapla
  • kürt ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu kemal bey valla siz normal bir adam değilsiniz. yandaşları alkışlayınca kaza geliyorsun ve rasgele konuşuyorsun. seçimde görüşürüz. vesselam
    Cevapla
  • Trabzonlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu alçak komonist köpeği sende birgün geberecek hesaba çekileceksin bundan kimse kaçamaz. O zaman sana kâfir taraftarların yardım edemeyecek şimdi havladur. İşkal TÜRKLERİN işi deyil,körmüsün 70 düvel Irak ve Suriye'de birde sen yuuuh.
    Cevapla
  • ali akyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesiz herif.ahlaksızlıkta utanmazlıkta sınırr tanımıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!