ABD'den Türkiye ve Irak hakkında yeni adım

ABD Dışişleri Bakanlığında Siyasi ve Askeri İlişkilerden sorumlu Kıdemli Müsteşar Yardımcısı Vekili Tina Kaidanow'un Türkiye ve Irak'ı ziyaret edeceği bildirildi.

ABD'den Türkiye ve Irak hakkında yeni adım
ABD'den Türkiye ve Irak hakkında yeni adım
GİRİŞ 28.03.2018 01:05 GÜNCELLEME 28.03.2018 09:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı, Kaidonow'un Türkiye ve Irak'a, 28 Mart-3 Nisan'da yapacağı ziyaretlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

DIŞİŞLERİ VE SAVUNMA BAKANLIKLARINDA GÖRÜŞMELER YAPACAK

Kaidanow'un, Ankara'da dışişleri ve savunma bakanlıklarında yetkililerle yapacağı görüşmelerde, bölgesel güvenlik ve iki ülke arasındaki savunma ticareti konularını ele alacağı belirtildi.

 

Kaidanow'un Irak'a yapacağı ziyarette de üst düzey isimlerle bir araya gelerek bölgesel güvenlik konularını görüşeceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Demir Sancak 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin bu topraklardan defolup gitmesi, Irak'ta hükümetin basgit ihtiyacımız yok size, yankee demesiyle biter. Suriyede de bölge halkı inş. topraklarına sahip çıkıp türkiyeyle işbirliği yaparsa amerikaya alan kalmaz. Amarika fitneyle, bizi bölerek içimşizden ajanlar bularak döndürüyor işi. Birleşince biz, gidecekler. Zorundalar
    Cevapla
  • şükran 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru pkk ele geçirdiğimiz insani yardımlar; BM Çocuklara yardım fonu ünicef aitti...hala gözümüzün içine bakarak yemene yardım içinmiş neyin yalanından bahsediyorsunuz...SİZ FİLİSTİN DE,SURİYE DE,YEMENDE,İRAKTA,ARAKANDA,DOĞU TÜRKİSTAN DA MÜSLÜMANLAR KATLEDİLİRKEN SESİNİZ ÇIKMADI YOKTUNUZ...ülkemizdeki TİKA ,KIZILAY,AFAD ,İHH,TÜRKİYE DİYANET VAKFI ,gibi hiçmi ülkeniz de yardım kuruluşu yokta gidip ünicef bağışta bulunuyorsun.öyle mukaddes toprakların başındaki şahsiyetler kafirlerle kol kola olmaları,ciğerime saplanan ok misali canımı acıtıyor..
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 6 yıl önce Şikayet Et
    Askerimizi öldüren PKK=PYD'lilere silah veren kim...ABD...Kesin artık ABD'nin ipini İncirlik, Kürecik, Batman ve Diyarbakırdan..Sivrisinekle uğraşırken ABD'nin bataklığa su taşımasına daha ne kadar göz yumulacak????
    Cevapla
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    şu kanla beslenen ABD ne FİTNE üzerine geliyorsan ördüğünüz çorap kendi başına geçer inşanlah....
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    o geleceğine askerleri gitsin buralardan abd nin doğru olan bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü