Kılıçdaroğlu askere düşman teröriste 'arkadaş'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunmaları nedeniyle sanatçılara yönelik ‘reziller’ sözünün arkasında olduğunu açıklaması, ‘Az bile söyledim’ demesi Kılıçdaroğlu'nun tıynetini bir kez daha ortaya koydu.

Kılıçdaroğlu askere düşman teröriste 'arkadaş'
Kılıçdaroğlu askere düşman teröriste 'arkadaş'
GİRİŞ 06.04.2018 10:35 GÜNCELLEME 06.04.2018 12:04
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Sanatçılar için ‘Reziller’ diyen Kılıçdaroğlu, sanatçılardan bu hakarete gelen tepkilerin hatırlatılması üzerine dün ‘Sözlerinin arkasında’ olduğunu söyledi. Sırf Erdoğan’la birlikte Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunduğu için sanatçıları hedef alan Kılıçdaroğlu, Başkomutan kıyafeti giyen Cumhurbaşkanının üniforması üzerinden Mehmetçiğe ve onun temsil ettiği değerlere de hakaret etti. 

'MUHASEBECİ KENAN' HADDİNİ AŞTI

 

Musul'da kendini 'Muhasebeci Kenan' diye tanıtan CHP’li Öztürk Yılmaz, Oğulpınar Karakolu’nu kamuflajla ziyaret eden Erdoğan’ın giydiği üniformayı çirkin ifadelerle aşağıladı. ‘Şeker Bayramı kıyafeti’, Kemal Sunal’ın ‘Şaban Askerde’ benzetmeleri yapan Yılmaz başta Başkomutan Atatürk olmak üzere askeri üniforma giyen tüm Mehmetçik’le aklınca dalga geçti. 

CHP VE KILIÇDAROĞLU'NUN CAHİLLİĞİ 

Enver Paşa, Çanakkale'de memleketin en meşhur yazarlarını cepheye göndermiş ve başlarına Enveriye kabalığı geçirip askere moral ve şevk vermeleri için emir vermiş. 

Kore harbi sonrası yaralı askerlerimiz için hastanelerde konserler düzenlendi. Düzenleyen isimler de dönemin en büyük starlarıydı. Safiye Ayla, Perihan Altındağ, Müzeyyen Senar, Hamiyet Yüceses hastaneleri dolaşıp tüm gazilerimize moral vermişler. 

ASKERE DÜŞMAN AMA TERÖRİSTE 'ARKADAŞ'

İşte hem tarihinden hem bu topraklardan tamamen ayrı olan CHP ve yönetimi bir kez daha nasıl bir kodla dizayn edildiklerini ispatladılar. Zeytin Dalı harekatına karşı çıkan Kılıçdaroğlu, çukur kazıp, askerimize kurşun sıkan teröristlere 'Arkadaşlar' demişti.

YORUMLAR 111
  • KOC 6 yıl önce Şikayet Et
    Sudiler müslüman niz diye gecinirler . Bunlarda cümhuriyetciyiz diyi.
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    KK hapisteki fetöcüler için, fetöcüler ve pkk lılar ile Ankaradan İstanbula yürüdü. Ama buyuk bir operesyon yapan askerlere moral vermeye giden sanatçılara söylemedik söz bırakmadı. Buna oy verenler artık gerçekleri görsün.
    Cevapla
  • Adler 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP Lilerin birtek derdi var. Tayyip Erdoğan ğitsin isdersen Türkiyeye saldirsinlar uğurlarinda deyil. Bukadar Tayyip Düşmani olurmu ya.
    Cevapla
  • çapraz ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    Cerrahın teşhisi tam isabet katılıyorum çok önemli bir konu çocuklarımızı chp zehirlememeli
    Cevapla
  • Adler 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam olsa çikarda iki laf eder bakin hiç sesi cikiyormu. Kaç Mehmetçik Şehit oldu PKK saldirdi Yunan atiyor tutuyor Fransa nereye ğeldi bakin hiç haberi varmi CHP nin onlarinan işi yok CHP nin bir derdi varya hayirlisi. yakinda cikar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler