Kılıçdaroğlu’nun reddi hakim talebi reddedildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve yakın çevresinin haklarında sarf ettiği sözlere ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtıkları 1 milyon 500 bin liralık manevi tazminat davasında mahkeme, Kılıçdaroğlu’nun reddi hakim talebini reddetti.

Kılıçdaroğlu’nun reddi hakim talebi reddedildi
Kılıçdaroğlu’nun reddi hakim talebi reddedildi
GİRİŞ 10.04.2018 16:52 GÜNCELLEME 10.04.2018 16:54
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının "Man Adaları belgeleri"ne ilişkin açıklamaları nedeniyle aleyhine açtığı 1.5 milyon TL'lik manevi tazminat davasında reddi hakim talebinde bulundu.   Hakim, reddi hakim talebini reddetti.

YORUMLAR 29
  • Muhsin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Türk adaleti Haydi kendini göster. Ağzının içi iftira çukuru olanları hakkıyla cezalandır. Cumhurbaşkanımıza atılan iftira hepimize atılmıştır.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İftiralarla, sahte belgelerle, hakaretlerle konuşmak bu kişiye göre normal. Ama bunun yasal karşılığı da var. Hiç şok olmasın.
    Cevapla
  • Sema 6 yıl önce Şikayet Et
    Haberin yorumları toplumun bakış açısını ifade ediyor. Onun yetersizliği belli... Ben böyle bir insanın peşinden gidenlere... 'Bir toplum neyi hak ederse onunla yönetilir!'
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allah seni ve senin gibileri hahretsin .perişan etsin halak etsin.tez saatte.tez zamanda.şüpe yokki galip olan ALLAHTIR.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu genel müdürün bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılması lazım...yoksa hapis cezası bile buna çare etmez. Bu adam akıl hastası bunun yoğun bir tedaviye ihtiyacı var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor