Mahir Ünal: Operasyon bilgisi bize de verildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Suriye'ye yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Ünal Suriye operasyonu öncesi Türkiye'nin bilgilendirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 14.04.2018 10:16 GÜNCELLEME 14.04.2018 11:39
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Böyle bir tepki gösterileceği açıklamalardan görülüyordu ve bizimle de bir bilgi paylaşımı oldu. Biz bu saldırıyı, kimyasal silahlara dönük bir yaptırım şeklinde görüyoruz ve değerlendiriyoruz. Esed'in kendi halkına dönük kullandığı kimyasal silahın engellenmesi için de ciddi bir uyarı olarak görüyoruz. 

"TÜRKİYE 28 ŞUBAT'LA HESAPLAŞTI"

2010 referandumunun bir sonucu olarak Türkiye, 12 Eylül ile hesaplaştı. Şimdi dünkü kararlarla birlikte Türkiye, 28 Şubat ile hesaplaştı. Türkiye aynı zamanda bir taraftan da 15 Temmuz işgal girişimiyle şu anda hesaplaşıyor.  28 Şubat davası kararlarına ilişkin, "Dünkü kararlarla birlikte Türkiye 28 Şubat'la hesaplaştı. Dünkü kararları önemsiyorum. 28 Şubat'la ilgili verilen hukuki kararların siyasi değerlendirmelerini yapmak için erken" dedi.

 

 

YORUMLAR 19
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD Haber vermedi BİZ ABD'ye Haber ettik.28 ŞUBATÇILARIN Mahkeme Kararı Bu Hafta Verilecek dedik ve ACİL KAMUFLAJ GEREKLİ yoksa MİLLETE bunun hesabını veremeyiz demiş olmalıyız ki;ABD Kendi adamlarını korumak için neredeyse DÜNYA SAVAŞI Çıkaracak yaygarasına girişti.Yazıklar olsun size; Davanın Siyasi değerlendirmesini yapmak için erkenmiş.Ne ERKENİ ŞİMDİ KÜKREMELİYDİNİZ.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    önceden haber verildigini pek sanmiyorum.
    Cevapla
  • HAKİM 5 yıl önce Şikayet Et
    Batılı üç kafadar , Suriyeye hava saldırısı için Türkiyeye bildi verme cüretinde olacaklarını hiç zannetmiyorum.....Çünkü Türkiyeye karşı zıtlar diye düşünüyorum.........
    Cevapla
  • poyraz 5 yıl önce Şikayet Et
    mahir ünal diyorsa doğrudur
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaşı Rusya ve İrandan başkası bitiremez. Eğer gerçekten niyetleri bu ise ve gerçekten kendilerini demokrat görüyorlar iseler halkı yeni bir lider seçmesi için en öne koyarlar. Bu iki ülke sahip çıktığı müddetçe bu iş olmayacak. Ya Esed öldürülür ya da Rsuya ve İran desteğini keser. Başka türlü bu karışıklık bitmeyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!