Bahçeli'nin teklifine hükümetten ilk cevap

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısını değerlendirerek, "Partinin yetkili organlarında değerlendirilir, ondan sonra açıklama yapılır" dedi.

GİRİŞ 17.04.2018 11:30 GÜNCELLEME 17.04.2018 12:21
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim açıklamasının sürpriz olup olmadığı sorusuna, "Ben de sizinle birlikte öğrendim. Konu, partinin yetkili organlarında değerlendirilir ve bir açıklama yapılır." dedi.

Erken seçim teklifiyle ilgili olarak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bahçeli'nin teklifini ilgili kurullar değerlendirilir" dedi.

 

 

YORUMLAR 67
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    danışıklı döğüş zamlarla seçim masraflarını çıkartırlar olan vatandaşa olur.yüzde dört zam verirler enfilasyon yok enfilasyona ezdirmedik derler derler derler vatandaşları siyasetçilerin elinde kukla değil siyasetçileri kendilerine hizmetkar yapmaları gerekir.
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık bundan sonra işimiz gücümüz erken seçim galiba.bence erken secimde olsun bitsin işimize bakalım.davamizada sahip çıkalım
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Erken seçimi uygun görmek CHP nın kuyusuna su taşımak olur. CHP git gide eriyor. Kasım 2019 CHP Ana muhalefeti kaybedeceğini korkuyorlar. Onun için erken seçimi kerhen istiyor. Bilmiyorum anlatabildim ?
    Cevapla
  • Bedelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Oylar bedelli ye. Gençlik ihmal edilmemeli
    Cevapla
  • HALİL 6 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti prensip olarak asla erken seçim yapmaz zaten şu an iktidarda seçin bir yıl önce olursa ne değişecek masraflar bir yıl önce olacak başka da bir şey değişmez.
    Cevapla
  • Garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet ben de pek ihtimal vermiyorum.
    Cevapla
  • Muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah her şeyin hayırlısını versin diyelim; memleketimiz için, milletimiz için erken seçim gerekli ise büyüklerimiz gereğini yapacaktır..Bize düşen sandıklara koşup davayı sahipsiz bırakmamaktır..Bir ülkücü olarak sayın Bahçelinin seçim çağrısını olumlu ve yapıcı buluyorum..
    Cevapla
  • Halid bin Velid 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyüklerin kim sevgili kardeşim ? En büyük önce Allah sonra millettir. Onları sen çıkarıyorsun oraya. Göreve talip olup vergilerinle maaş alıyorlar. Kimse zorla oturmadı onları koltuğa. Sana hizmet etsinler diye oradalar. Peki bunu hakkıyla yapıyorlar mı ? İşte orasını düşünmek lazım. Allah ayetlerinde "Hiç düşünmez misiniz ?" diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!