Yunanistan'ın skandal kararına sert tepki!

Dışişler Bakanlığı'ndan Yunanistan'taki FETÖ'cü askerlerle ilgili açıklama yaptı. Dışişleri'nin açıklamasında, "Yunanistan darbecileri koruduğunu ortaya koydu" denildi.

Yunanistan'ın skandal kararına sert tepki!
Yunanistan'ın skandal kararına sert tepki!
GİRİŞ 20.04.2018 12:41 GÜNCELLEME 20.04.2018 14:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yunan Danıştay Mahkemesi, 8 FETÖ'cüden biri olan Süleyman Özkaynakçı için geçici bir karar almış, Özkaynakçı'nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar vermişti. Yunanistan'ın kararına Türkiye'den bu karara tepki geldi. 

DARBECİLERİ KORUDUĞUNU BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Özkaynakçı’nın sıkı denetim şartıyla salıverildiğine ilişkin açıklamalar olsa da, bu karar darbe girişimine katılan bir hain ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmadığını göstermiş, Yunanistan’ın darbecileri koruyan ve kollayan bir ülke olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur." ifadelerine yer verildi

 

YORUMLAR 6
  • TATAR 5 yıl önce Şikayet Et
    mit alsın gelsin çokmu zor
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    hersey aslinda bu yunaqnistanin yüzünden oluyor tüm Türkiyedeki terrör olaylari dahil. bu cok net cünki inekler Türkiye düsmanligi yapiyorlar besliyorlar her türlü. Buna artik Türkiye dur demesi lazim. Düsün misal Almanyada terör var diyelim isvicre yada avusturya komsulari terörü destekliyecek yataklik yapcak almanya düsmanligi yapcak ya birak ne olur biliyonmu isvicre yada avusturya 24 saate almanlar annasini avratini bacisini bir günde dolayisiyla artik yunani kasimak lazim cok kasiniyorlar.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    biz ne yapmamız lazımsa onu yapın
    Cevapla
  • isar 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet gereğini yapsın
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    vuralım ne olacaksa olsun artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor