Erdoğan'dan MHP ile ortak miting açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adaylarıyla ilgili olarak temayül yoklaması yapılacağını açıkladı. Erdoğan ayrıca, MHP ile ortak miting fikrine olumsuz bakmadıklarını söyledi.

Erdoğan'dan MHP ile ortak miting açıklaması
Erdoğan'dan MHP ile ortak miting açıklaması
GİRİŞ 21.04.2018 20:55 GÜNCELLEME 22.04.2018 01:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"TEMAYÜL YOKLAMASI YAPACAĞIZ"

 

24 Haziran'da yapılacak erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, milletvekili adaylığıyla ilgili de verdikleri kritik kararı açıkladı. Buna göre, AK Parti vekil adayları temayül yoklamasıyla belirlenecek.

Erdoğan konuyla ilgili, "Temayül yoklamasını yapacağız, çünkü temayül olmadan milletvekili adaylarımızı belirmek doğru olmaz." ifadesini kullandı.

"MHP İLE ORTAK MİTİNG KONUSUNDA GÖRÜŞÜMÜZ OLUMSUZ DEĞİL"

MHP'den talep gelirse veya görüşmelerde bu yönde bir karar alınırsa, beraber miting yapılabileceğini dile getiren Erdoğan, 7 Ağustos'da bu birlikteliğin sağlandığını hatırlattı. 

Erdoğan, böyle bir birlikteliğe imza atmanın dünyaya büyük bir mesaj olabileceğini vurgulayarak, bundan kaçınmayacaklarını, her zaman için ittifakta hayır olduğunu dile getirdi. 

YORUMLAR 18
  • Aft 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım inşallah sizi yanıltmazlar ve temayülden cıkan sonuç dikkate alınır Geçen dönem haksız olarak haketmeyen hadsiz sevisiz insanları sadece sizi sevdiğimiz için meclise taşımak zorunda kaldık. Şuan böyle bir mecburiyetimiz olmayacak. Seni seceriz ama dayatma vekilde busefer düşüneceğiz reis
    Cevapla
  • Önerme 5 yıl önce Şikayet Et
    Heveslendik valla ne yalan söyleyeyim.Dunyaya mesaj olurdu hemde.Sanatçıları sporcuları ve işadamlarını toplumun önde gelenlerinide çağırın lütfen
    Cevapla
  • Muhteşem olur 5 yıl önce Şikayet Et
    İsteriz isteriz isteriz.Ankara İstanbul hadi be göreyim Bahçeli babamızı ve Reisim.Adina büyük buluşma milli mutabakat diyelim.
    Cevapla
  • Değilmi ama 5 yıl önce Şikayet Et
    Son final mitingleri beraber yapılsa muhteşem olurdu.Tam bir görsel şölen gibi gerçekten özlenen bir sahne olurdu.Hayali bile güzel yaaaa
    Cevapla
  • Can evşanlar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti MHP BBP İstanbul Ankara büyük mitingleri final olarak birlikte yapsınlar.Halk bekliyor bu kardeşliği.Biz birleşin demiyoruz sadece birlik içinde olduğumuzu gösterin diyoruz.Bunda gocunacak ne varki.Milletin arzusunu boş cevirmeyin.Sayin Bahçeli sözüm sanadır.Sakincalı bir durum yok bizce.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti