Hükümetten Abdullah Gül'e ilk yanıt!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, geniş mutabakat sağlanmadığı için aday olmayacağını açıklayan Abdullah Gül'e yanıt verdi.

GİRİŞ 28.04.2018 14:52 GÜNCELLEME 28.04.2018 16:45
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarıyla ilgili Twitter hesabından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarıyla ilgili paylaşımda bulundu. 

Abdulhamit Gül, "Kardeşlik hukuku, vefa duygusu ve siyasi ahlak, 'Kardeşim Gül' hitabına, 'Kardeşim Erdoğan' mukabelesinde bulunmayı gerektirirdi" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul'da Ayazağa Kasrı'nda gazetecilerin karşısına çıkan Abdullah Gül, "Erken seçimlerle birlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu'nun ismimi zikretmesiyle başlayan hareketlilik benim dışımda gelişti. Geniş bir mutabakat söz konusu olursa üstüme düşeni yapmaktan çekinmeyeceğimi söylemişimdir. Temel Bey'in yaptığı görüşmeler neticesinde böyle bir mutabakatın olmadığı görülmüştür. Böylece adaylığımla ilgili bir süreç artık söz konusu değildir" demişti.

YORUMLAR 128
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende mi bürütüs
    Cevapla
  • Urfalı zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Vazodaki gül idin. soldun, renk değiştirdin çöpe attık seni.
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık rüzgar GÜL'ü olmuştur.
    Cevapla
  • Bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan dediğin ? işte kanıtı , nankör herif, vefa denen birşey var , fatihdeki semtten bahsetmiyorum, güldü oldu diken , lider olunmaz lider doğulur
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    analiz, evet konuşma ortada hazırlanan bir metin eline verilmiş önce kendisine ilgi göstermiş tüm insanlara bir selam ile her makama doydum hiç bir şeye ihtiyacım yok bana ilgi göstermeye devam edin size muhtacım sağ kesim. bulunduğum her makamda sol kesime hizmet etttim gayette mutluyum. ey sağ kesim yarın öbür gün soldan bir mutabakat sağlanırsa bana oy verin sizden aldığım güç ile sola hizmet etmeye devam edeyim tıpkı daha önce yaptığım gibi. sağ kesim gerçeği çoktan gördü senin uyanmanı falan beklemiyor seninde gizli bir kutu olduğunun farkında artık insanların dış görünümüne bakıp bu adam iyidir demiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum