Bülent Arınç'tan Gül'e sitem: Çok kırgınım

Cumhurbaşkanlığı adaylık sürecinde Bülent Arınç'ın kapısını çalmayan Abdullah Gül'e eski yol arakadaşı, 'Aramızda bu kadar hukuk varken, böyle önemli bir konuda “Ağabey ne diyorsun” demesini şahsen beklerdim. Olmadı...' sözleriyle sitem etti.

Bülent Arınç'tan Gül'e sitem: Çok kırgınım
Bülent Arınç'tan Gül'e sitem: Çok kırgınım
GİRİŞ 01.05.2018 10:39 GÜNCELLEME 01.05.2018 11:03
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

"Geniş bir mütabakat oluşmadığı için aday olmama kararı aldım" diyen Abdullah Gül'e Bülent Arınç'ta sitem dolu sözler.

Vatan'dan Murat Çelik, Bülent Arınç'ın sözlerini köşesine taşıdı:

“Abdullah Bey ile hiç görüşmemiz olmadı. Ben buna üzüldüm. Yıllarca her konuda istişare ettiğiniz bir insan... Aramızda bu kadar hukuk varken, böyle önemli bir konuda “Ağabey ne diyorsun” demesini şahsen beklerdim. Olmadı...”
 
Bu sözler Bülent Arınç’a ait.
 
***
Geçen hafta (24 Nisan 2018 Salı) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç ile dün öğleden sonra bir telefon röportajı yaptım.
 
İşte gündemdeki isme yönelttiğim sorular ve Arınç’ın yanıtları:
 
Sayın Arınç merhaba, nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
 
Çok şükür, hamdolsun... Ofisimdeyim. Gelen giden dostlarımızla görüşüyoruz. Eski dostlar geliyorlar. Biraz da bu son olaylar sebebiyle tabii, insanlar, gözü yaşlı, sevinerek geliyorlar. 
 
Önce sizin geçen Salı Cumhurbaşkanı ile görüşmeniz, sonra da iki gün önce (Cumartesi) Abdullah Gül’ün aday olmayacağı açıklaması... 
 
Bizim görüşmemize dair bazı haberler çıktı, yazılar yazıldı ama onlar da doğrusu pek gerçeği yansıtmıyor. Tayyip Bey’in özel olarak şöyle oldu, böyle oldu demeyeceğini ben tahmin ediyorum. Ben de zaten hiç konuşmam. Ama güzel bir görüşme olunca, meslektaşlarınız da herhalde böyle oldu demişlerdir diye tahmin ediyorum. 

YORUMLAR 28
  • kırık kalp 5 yıl önce Şikayet Et
    ikisinide çok severdik sevdiklerimiz bizi hep hayal kırıklığı yaşatıyor
    Cevapla
  • turan 5 yıl önce Şikayet Et
    karakter meselesi...
    Cevapla
  • Temel diyoki. 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin. ARINC Hatalar insanlar icin vardir. Hatalari telafi etmekde hatalari yapanlara duser. Bazilari sessiz kalir gericekilir.bazileri hatasini kabullenir ,özür dilemesini bilir özüru kabul olunur.Bazileride özürdilemek ister daha büyük hataya duser. Toplumdada özru kabahatdan büyük denilir.iste sayin Aptullah gül.GÜL dedik dikene dondu Özür dilemek isterke kendisini cöpluge atti ( özüru hatasindan büyük. Hayret ettigim bir konu var. KUrdugunuz teskilat. icersinden cürukda olmasina ragmen nasil ayakda kalmayi basariyor. 1. TÜRK toplumu gercekleri görebilen bir toplum. 2.Diger teskilatlarda sahsi menfaatlarini gözeterek herseylerini satabilecek ortamda oldugu icin.AMIN.
    Cevapla
  • Hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin kardeşler güzel olacak Allah ın izniyle
    Cevapla
  • diyarıbekir 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK toplumu GERÇEKLERİ GÖRMEKTE GEÇİKEN TOPLUMDUR. benim bu dediğime bir kılıf bulma nasıl olsa sonunda ğörmüş ya hayır görene kadar VATAN IZDIRAP ÇEKMİŞ. bir toplumu pkk,kandırıyor başka bir toplumu sümüklü fetö şarlatanı kandırıyor.NE OLACAK BU TOPLUMUN HALİ
    Cevapla
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi sorum var kardesler,, Gül veya arinc olsun,, chp parti altindan Aday olsalar kötü mü olur..? Suanki chp nin kk si sirtini resmen pkk ya dayamis onlarla sempati yasayan,son yillardir chp yi resmen ellerine almis alevi Kk yönetmeye calisiyor,, Yoksa yanlismo düsünüyorum?
    Cevapla
  • Hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da bölünmek bize bu güne kadar ne getirdi. Osmanlı’yı böldük ne kazandık. ( müslüman alemi olarak söylüyorum) 90 larda oylarımızı böldük ne kazandık
    Cevapla
  • Temel diyorki. 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Arinc. 1960 ihtilalinde 17 Yasimdaydim oy kullanma hakkim yoktu. Askerlikden sonra avrupaya gittim.TÜRK iyide demokrasi diye birsey olmadigi icin.oy kullanmayide uygun bulmadim. Sizler AKP yi kurdunuz birkac senede nasil calistiginizi idrak ettim.kendimi sizlere vatandas olarak borc lu hissettim.Bunun icinde daha sonraki secimlerde oy kullandim. AKP. den baska cibir partiye oy kullanmadigimi itiraf ederim.Sahsinize Saygi ve güvenim sonsuzdur.ancak Mecli baskanligina Aday adayi olusunuzü uygun görmedim.Belkide TÜRKIYE CUMHURBASKANI olmamaniza bu hata sebeb oldu.Bugünkü durusunuzu tebrik ediyor sizi kutluyorum.
    Cevapla
  • S.cak. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ula temel sen hep benim dusunduklerimi yaziyorsun saga helal olsun.
    Cevapla
  • POLAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah gül kendine yeni kardeşler,yeni ağabeyler bulmuş onlara danışıyor.Sayın cumhur başkanımızında size bir özür borcu var. Hakkınızı helal edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti