18 yaşında bir vekil adayı da MHP'den!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kayseri 10'uncu sıra milletvekili adayı olan 18 yaşındaki Veli Oğuzhan Öztürk, "Gelecek bizim, biz geleceğiz" dedi.

18 yaşında bir vekil adayı da MHP'den!
18 yaşında bir vekil adayı da MHP'den!
GİRİŞ 22.05.2018 12:21 GÜNCELLEME 22.05.2018 13:39
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan milletvekili aday listesinde partinin Türkiye genelinde en genç adayı olan lise öğrencisi Veli Oğuzhan Öztürk, sabah okuluna giderken, öğleden sonra diğer adaylarla seçim çalışmasına katılıyor.

3 kardeşin en küçüğü olan Öztürk, gittiği Seyyid Burhanneddin Türbesi ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "18 yaşındayım. Sağlık Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisiyim. Kayseri il öğrenci meclis başkanıyım. Türk gençliğinin okullardaki sorunlarını çözmek için bu yola girmiştik. Ülkü ocaklarının desteği, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile listeye girdim. Elimde birkaç proje var. Bunları partim ve seçmenlerle görüşüyorum. Okulda öğretmenlerim, ailem, arkadaşlarım adaylığa sevindi. Seçim çalışmasında yer almam için zaman zaman esnek davranıyorlar. Ben 'Gelecek biziz, biz geleceğiz' diyorum" dedi.

YORUMLAR 51
  • MARDİNLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Başımızdakilerin mantıksızca fikirleri yüzünden siyaset çocuk oyuncağı haline geldi. 18 Yaşında ki henüz daha okulunu bile tamamlamamış bir çocuktan ne bekliyorsunuz. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim !!
    Cevapla
  • A.B. 5 yıl önce Şikayet Et
    Delikanlı, şu döviz konusunun nasıl çözüleceğini bir anlat bakalım. Bu sabah bir yangınla uyandık, hiç olmazsa gönlümüze bir su dök.
    Cevapla
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim şart.Eğitimde sınıfta kaldık
    Cevapla
  • poyraz 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın 18 yaşındaki birinden degil milletvekili muhtar bile olmaz çocuk daha lise 3 de okuyor yaşam bilgisi siyasi bilgisi ne kazandırabilirki ulkeye gençlerin önünü tabiki açmak gerek ama bu kadarı tam bu saçmalik zaten partilerin genç adaylarına bakıyorum en son sıraları vermisler kazanma olasılıkları yüzde 0 bumu genclerin onunu açmak
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ee kardesim madem son sıralardar madem kazamayacaklar niye destek olup gemclerimize öz güven kazandırmak yerine köstek olup önlerini kapatıyirsunuz. Belliki meclise giremeyecek gençler ama asıl amaç onların siyasette geliştirmek onlara özgüven kazandırmak yapmayın ayıptır.
    Cevapla
  • erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk TÜRK değil kesinlikle değil.
    Cevapla
  • Ya sabir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne biliyon nüfuz müdürümüsün?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı